Antena Căutare

Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul criminalului Adrian Hladii. Nu S-A SINUCIS !!!

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, medicii legişti au emis primele concluzii în cazul morţii interlopului Adrian Hladii

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, medicii legişti au emis primele concluzii în cazul morţii interlopului Adrian Hladii.

Potrivit bihon.ro, moartea acestuia a survenit în urma leziunilor suferite ca urmare a căderii lui de la etajul patru, el suferind rupturi de oase, mai multe rupturi la coloana vertebrală şi la cea lombară.

Potrivit surselor Bihon.ro, provenienţa urmelor de sânge găsite pe malurile Crişului Repede ar fi apărut ca urmare a unor zgârieturi profunde pe care criminalul le avea în palma stângă, răni provocate de alicea pistolului.

Aceeași sursă susține că în momentul în care mascații,alături de soția suspectului, au intrat în imobil, Adrian Hladii se afla ascuns în dormitorul apartamentului situat pe strada Nufărului. Ușa de la dormitor era blocată, iar soția lui Hladii le-a transmis polițiștilor că aceasta nu ar trebui să fie închisă. În încercarea de a scăpa, interlopul a ieșit pe geam și, ținându-se cu mâinile de pervaz, a încercat să se balanseze pentru a intra prin săritură în apartamentul de la etajul inferior.

Panica de a fi prins, nu l-au făcut pe criminal să ia în calcul greutatea corpului său și nici rana de la mâna stângă, motiv pentru care nu a reușit să își ducă la bun sfârșit planul de evadare și a căzut de la etajul 4, lăsând în urma lui doar un urlet de groază.

Pământul s-a cutremurat într-un mod neobișnuit! Două seisme în câteva ore în România!... CARAVANA GATEWAY TO ELT ajunge în Bacău, Galați și Buzău!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x