Antena Căutare

ISIS își scoate sclavele la vânzare pe Internet. Ce anunț au postat teroriștii pe Facebook

ISIS continuă să șocheze. Gruparea și-a scos la vânzare prizonierele. Teroriștii au încărcat imaginile celor două femei pe internet, cerând o sumă de bani colosală.

ISIS continuă să șocheze. Gruparea și-a scos la vânzare prizonierele. Teroriștii au încărcat imaginile celor două femei pe internet, cerând o sumă de bani colosală.

Printre fotografiile postate de teroriști pe Facebook, apare o tânără în vârstă de 18 ani, în dreptul căreia apare mesajul ”De vânzare”, la descriere.

"Pentru toți frații care se gândesc să cumpere o sclavă, asta costă 8.000 de dolari", începe postarea pe Facebook. Gestul i-ar aparține unui unui combatant SI, care se prezintă cu numele de Abu Assad Almani.

La câteva ore mai târziu, a mai apărut o fotografie cu o tânără cu ochii în lacrimi. Fotografiile au fost sterse, la scurt timp, insa Institutul pentru cercetarea media din Orientul Mijlociu, care supervizeaza conturile jihadiste de pe retelele de socializare, a facut capturi de ecran cu aceste imagini, scrie The Washington Post.

Imagini cumplite! Un tânăr, parcă turbat de furie, a bătut și a umilit un bătrânel fără pic de milă... Ultimele mesaje trimise de Dan Condrea, înainte de accident. "Ai grijă, să nu faci vreo prostie!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x