Antena Căutare

Klaus Iohannis, demitizează „virusul ucigaș”: Noi avem noroc, cei infectați de coronavirus sunt în stare bună!

Coronavirus în România. Klaus Iohannis le-a transmis românilor că are vești bune, după ce a analizat cele peste 30 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Președintele României a făcut și un apel către români, să schimbe canalul TV dacă văd politicieni care dau sfaturi.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că este mulţumit de măsurile luate de Guvernul condus de Ludovic Orban în contextul crizei generate de coronavirus și că românii au până acum noroc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Klaus Iohannis a afirmat că este foare mulţumit de Guvernul Orban, măsurle i se par potrivite, au venit la timp şi şi-a exprimat toată aprecierea pentru Ludovic Orban. ”Nu putem să lăsăm totul în seama autorităţilor, toţi trebuie să acţionăm responsabil, să evităm panica”, a precizat Iohannis.

Citește și: ALERTĂ! Noi cazuri de coronavirus în România! Numărul pacienților cu Covid-19 a ajuns la 36!

El a subliniat că lumea se aşteaptă la un recul în economie, după ce se termină criza de coronavirus. ”Noi nu vrem să pierdem timpul şi pregătim un plan de măsuri, avem o întâlnire cu toţi specialiştii. Trebuie să vedem ce măsuri sunt fezabile, care pot fi pregătite şi cum”, a conchis preşedintele.

Citește și: Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 36 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

El a avut şi o recomandare: ”Dacă vă uitaţi la televizor şi vedeţi politicieni care dau sfaturi şi se pricep la toate, vă sfăuiesc să schimbaţi canalul. Luaţi informaţii de la oficialităţi”.

Gorj: Anchetă a Gărzii de Mediu după ce zeci de tone de deşeuri au fost descoperite într-o carieră a Complexului Energet... Un deţinut a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Rahova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x