Antena Căutare

Mama lui Alexandru, tânărul lovit cu mașina de Monica Odagiu, primele declarații despre accident: „Nu s-a sinucis”

Alexandru, tânărul lovit mortal de Monica Odagiu în stația de autobuz, a fost condus pe ultimul drum. Ce spun rudele și prietenii despre tragiul accident.

colaj foto Monica Odagiu și Alexandru, tânărul lovit de actriță Galerie
Alexandru, tânărul lovit mortal de Monica Odagiu în stația de autobuz, a fost condus pe ultimul drum. Ce spun rudele și prietenii despre tragiul accident. | Antena 1 / Facebook

Actrița Monica Odagiu a fost implicată duminică într-un accident rutier grav în urma căruia un tânăr în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața. În primă instanță, actrița a spus că tânărul s-a aruncat în fața mașinii și nu a mai putut evita impactul devastator. O ambulanță a veit de urgență la fața locului, dar tânărul nu a mai fi putut salvat. Vizibil răvășită, Monica Odagiu a fost testată de oamenii legii cu aparatul de alcooltest și drug test, rezultatele fiind zero.

Anunțul făcut de reprezentanții teatrului unde Monica Odagiu trebuia să joace. Ce se întâmplă în prezent cu spectacolele actriței

O anchetă a poliției este în desfășurare pentru a stabili cu exactite împrejurările în care s-au produs faptele.

Între timp, familia îndurerată este nevoită să-l conducă pe ultimul drum pe Alexandru Murgu, iar mama și verișorul acestuia au făcut primele declarații privind accidentul în care tânărul a murit.

Mama lui Alexandru neagă ipoteza unui suicid: „Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta”

Într-un interviu pentru impact.ro, mama tânărului a povestit că fiul ei nu ar fi avut de ce să se sinucidă, ci, cel mai probabil s-a dezechelibrat. Vărul lui, de asemenea, a povestit că în urmă cu o seară, Alexandru consumase băuturi alcoolice, dormise foarte puțin, după care s-a trezit peste câteva ore să meargă la serviciu. În momentul în care aștepta autobuzul, acesta se simțea rău și s-a dezechilibrat.

Îndurerată peste margini, mama îndoliată a acceptat să ofere câteva declarații despre fiul ei, spunând că a fost deranjată de cele speculate în presă.

„În primul rând m-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta! Apoi m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă. De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea! El a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia…”, a declarat mama tânărului.

Monica Odagiu, mesaj îndurerat după accidentul rutier în care a fost implicată. Ce a transmis familiei îndurerate a victimei

Alexandru Murgu a fost înmormântat astăzi, la Cimitirul Vest din București, din zona Centurii Capitalei. Rudele și prietenii și-au luat rămas-bun de la el și sunt convinși că tânărul nu s-a aruncat în fața mașinii, așa cum se zvonește.

Ce crede familia lui Alexandru despre Monica Odagiu

Vărul lui Alexandru a fost primul care a vrut să deslușească misterul morții lui Alexandru. Acesta a declarat că Alex nu și-a premeditat moartea, iar familia nu o consideră vinovată pe Monica Odagiu.

„În primul rând nu s-a sinucis, pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii. Sâmbătă spre duminică el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață. El la ora 14:00 intra la muncă. Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat. Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni. Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui. A plecat la muncă, dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină”, a declarat Dan, vărul lui Alex, conform cancan.ro.

Programul mall-urilor din țară de Paște 2023. Cum vor lucra marile centre comerciale de sărbatori în perioada 15 - 17 ap... Program magazine de Paște 2023. În ce zile va fi deschis la Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour și restul supermark...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x