Antena Căutare

Marea dorință a actorului Ioan Gyuri Pascu. Ce visa pentru fata lui, Iarina?

Ioan Gyuri Pascu a lăsat în urmă mii de fani, colegi și apropiați îndoliați. Însă familia îl va plânge mult timp de acum încolo. Artistul avea o legătură specială cu fiica lui, Iarina Ana Pascu, pentru care-și dorea o carieră departe de lumina reflectoarelor.

Ioan Gyuri Pascu a lăsat în urmă mii de fani, colegi și apropiați îndoliați. Însă familia îl va plânge mult timp de acum încolo. Artistul avea o legătură specială cu fiica lui, Iarina Ana Pascu, pentru care-și dorea o carieră departe de lumina reflectoarelor.

Cei doi aveau o relație tată-fiică specială. Erau ca doi prieteni extrem de buni. Și, de câte ori vorbea despre Iarina, Gyuri declara că nu dorește ca fiica lui să-i calce pe urme. „Aș prefera să fie o mare șahistă, decât artistă", a spus în urmă cu ceva vreme regretatul actor, potrivit libertatea.ro.

Ioan Gyuri Pascu avea încredere în talentul și capacitățiile fetei și o însoțea de fiecare dată la turnee, chiar și în afara țării. Avea încredere că va deveni un nume în această zonă.

„Nu mi-am permis să dau sfaturi niciodată nimănui. Nu-i voi da sfaturi nici Iarinei”, spunea actorul. „Iubeşte pianul, pe care-l studiază de 8 ani, deocamdată e singurul instrument pe care-l studiază”, povestea acesta pentru gândul.info.

Actorul şi muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în reşedinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator. Au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, în zadar. Decesul a fost declarat la ora 06.00, potrivit news.ro. La sfârşitul anului 2010, Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascular cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Avertisment de ultimă oră de la seismologi: "Vor fi ALTE cutremure în zilele următoare"... Ai o Dacie veche, roasă de rugină, pe care nu o mai folosești? S-ar putea să te trezești cu amendă de rovinietă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x