Antena Căutare

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Ce nu i-a spus familia despre accidentul pe care l-a provocat

Vești de ultimă oră de la Spitalul Elias. Se pare că Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Fiul șefului LPF își amintește că a fost implicat într-un accident, dar încă nu știe că Dani Vicol, șoferul celeilalte mașini, a murit. Cum are de gând familia să îi dea vestea?

Vești de ultimă oră de la Spitalul Elias. Se pare că Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Fiul șefului LPF își amintește că a fost implicat într-un accident, dar încă nu știe că Dani Vicol, șoferul celeilalte mașini, a murit. Cum are de gând familia să îi dea vestea?

Potrivit unor surse din anturajul familiei Iorgulescu, citate de redactia.ro, Mario Iorgulescu s-a trezit și a reușit să comunice cu părinții săi.

Se pare că fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, își amintește că a fost implicat într-un accident, dar nu știe că a ucis un om. Familia Iorgulescu a decis ca, momentan, să nu îi spună nimic despre moartea lui Dani Vicol.

Mai mult, conform sursei, Gino Iorgulescu ar vrea să cheme un specialist în psihologie, pentru a-l pregăti psihic în momentul când va afla șocanta veste.

VIDEO / Nevoită să își facă temele în întuneric, pe stradă, în timp ce tatăl consuma alcool... Cutremur puternic în România, vineri dimineață! Ce magnitudine a avut și unde a fost resimțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x