Antena Căutare

Mesaje de 1 martie Mărțișor. Cele mai frumoase felicitări, urări și SMS-uri

Mesaje de 1 martie Mărțișor. Cele mai frumoase felicitări, urări și SMS-uri. Află din articolul a1.ro, care sunt cele mai frumoase mesaje de primăvară pe care să le transmiți persoanelor dragi din viața ta. Felicitări, mesaje și SMS-uri inspirate,Cu drag de Mărțișor 2019

Mesaje de 1 martie Mărțișor. Cele mai frumoase felicitări, urări și SMS-uri
1 martie | pexels.com

Mesaje de 1 martie Mărțișor. Cele mai frumoase felicitări, urări și SMS-uri. Află din articolul a1.ro, care sunt cele mai frumoase mesaje de primăvară pe care să le transmiți persoanelor dragi din viața ta. Felicitări, mesaje și SMS-uri inspirate,Cu drag de Mărțișor 2019

Ziua de 1 martie prevestește sosirea primăverii din punct de vedere calendaristic. Iarna cu greu se lasă înfrântă de sora ei mai mică, Primăvara, care încearcă să se instaleze, cu alaiul de flori înmiresmate și raze calde de soare. Baba Dochia începe să lepede din cojoace și vremea devine mai blândă.

Cu ocazia venirii primăverii, oferim celor dragi mărțișoare, flori sau poate chiar dulciuri. Dar ce ai zice de niște mărțișoare formate din cuvinte? Sosirea primăverii e prilejul ideal pentru a le trimite celor dragi mesaje sau felicitări cu urări prietenoase, în care le urezi o primăvară frumoasă. Iată câteva mesaje inedite, numai bune de a fi date mai departe.

Mesaje de 1 martie Mărțișor

-Aș vrea ca acest mărţişor, împreună cu primii ghiocei și primele rândunele care vestesc regenerarea naturii, să fie și un simbol al înălţării sufletelor noastre. Fie ca această primăvară să îţi aducă noi speranţe și pace în suflet, gingăşie și dragoste, putere și multe realizări.

- Un mic mărţişor şi un ghiocel îţi dăruiesc, ca să ştii că a venit primăvara. E timpul să zâmbeşti!

- O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

- Zâmbetul să-ți fie mereu blând precum soarele primăverii. Inima să-ți tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renașterii naturii să-ți aducă aminte că întotdeauna mai există o speranţă. O primăvară ca-n povești!

- Martie să-ți aducă soare, zâmbete, copilărie și dulci șoapte… de iubire!

- Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!

- Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!

- Ghiocei să-ți răsară în suflet și să-ți umple inima de bucurie și fericire!

- Un mărţișor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!

- Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămadă de îmbrățișări… special pentru tine! La mulți ani de 1 Martie!

- Sufletul să-ți vibreze în acordurile bucuriei și dragostei de viață! O primăvară fericită și împlinită!

- Firul alb e sănătate iar cel roşu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună.

- Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!

- Un buchet de ghiocei și o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile!

- Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

- Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!

Mesaje haioase de mărțișor

-Martie cel călător/ Îţi trimite-un mărţişor/ Nu e lucru de valoare/ Dar atenţia e mare!

-Acum mi-e uşor să-ţi dau un mesaj sms și să-ţi iau un mărţişor să sărbătorim venirea primăverii. Nu am uitat nici până acum că cel mai greu mi-a fost în 1990 când ţi-am luat mărţişorul printre gaze lacrimogene…ca toţi minerii.

-Ani frumoşi să-ți vină-n cale! Sănătate și… parale!

-Ştiu că nu ţi-am luat mărţişor şi am fost un mare ţăran şi mai ştiu ca eşti cea mai frumoasa femeie din spaţiul sud-est european.

-Suntem veriga firului de aţă
A fiecărui lanţ făcut din doi,
E greu cu noi, femeile, în viaţă,
Dar e şi imposibil fără noi.

-Cu drag de mărţişor, primeşte primăvara în sufletul tău, și fie ca acest anotimp să îţi aducă în viaţa ta împlinire și noroc, fericire și iubire și nu în ultimul rând căldură sufletescă de la cei dragi. Îţi doresc o primăvară frumoasă!

-Chiar daca uneori tăranul român își bate femeia de-o snopește, de 1 Martie nu uită de Mărţişor… ca aşa e românește.

-Atunci când popoarele migratoare veneau cu gânduri cotropitoare peste acest minunat popor, noi le dădeam mărţişoare… pentru ca așa-i românul, primitor.

-Sunt veteran în Legiunea Străina și am luptat 4 ani ca mercenar în Afghanistan, cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 și 8 Martie… așa se întâmpla în fiecare an.

-Știu că era mai frumos să-ți iau un mărţişor decât să-ți dau un mesaj pe telefon, dar înțelege-mă și pe mine, sunt un fel de Eminescu și trăiesc numai prin rime.

Sursă foto: pexels.com

Taxa pe lăcomie, efecte devastatoare pentru români! Anunțul sumbru făcut de analiști: ”Vin vremuri și mai scumpe!”... Un nou impozit pentru români! În ce condiții trebuie să scoată bani din buzunare! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x