Antena Căutare

Mesajul cutremurător al studentei care s-a legat la ochi și s-a aruncat în gol: ”Toată viața mea a fost numai coșmar, numai durere!”

O tânără în vârstă de 22 de ani, studentă la Facultatea de Biologie a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, riscă să rămână paralizată după ce s-a aruncat de la etajul al III-lea al unui cămin studențesc. Ea a vrut să se sinucidă și a lăsat în urmă un bilet de adio.  

O tânără în vârstă de 22 de ani, studentă la Facultatea de Biologie a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, riscă să rămână paralizată după ce s-a aruncat de la etajul al III-lea al unui cămin studențesc. Ea a vrut să se sinucidă și a lăsat în urmă un bilet de adio.

O copilă de 13 ani s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia, după o ceartă cu mama ei

Tânăra, care este studentă în primul an de master și locuia în Căminul C6 al Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, s-a aruncat de la etajul III al căminului, în urma impactului suferind traumatisme grave la coloană şi un picior. Acum se află internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Victima a fost găsită de medici inconştientă şi legată la ochi cu o eşarfă. Deşi în primă fază s-a luat în calcul varianta unui joc, după ce au găsit un aparent bilet de adio reprezentanţii universităţii şi-au dat seama că ar putea fi vorba de o tentativă de suicid.

Potrivit Ziarul de Iași, tânăra a lăsat în urmă un bilet de adio, prin care își explica gestul teribil.

”Să mă plângă şi alţii cât am plâns eu, toată viaţa mea a fost numai coşmar, numai durere”, ar mai fi scris fata.

Cine este bărbatul care s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental

De asemenea, cu o zi înainte ea scria pe Facebook un mesaj adresat iubitului ei.

Ce este iubirea? Iubirea însemnă dăruire, grijă, răbdare, altruism, dragoste, respect, încurajare, timp petrecut împreună care nu se mai întoarce, dedicare şi amintiri împreună ce nu vor fi uitate nicicând! Iubirea e atunci când ştii că aparţii cuiva, e atunci când îţi ţii partenerul în braţe noaptea şi îl înveleşti! E ca atunci când uzi cu grijă o plantă pentru a creste mare şi te bucuri când vezi că înfloreşte, iubirea însemnă dragoste şi grija necontenită pentru iubitul(a) ta sau pentru copilul tău chiar dacă se află la kilometri distanţă. Însemnă să îi fii alături persoanei dragi la bine şi la greu, chiar şi atunci când persoana de lângă tine face greşeli, căci atunci are cea mai mare nevoie de tine! Însemnă să renunţi la orgoliu tau uneori pentru fericirea persoanei dragi, să renunţi la unele vise sau experienţe pe care le-ai putea trăi pentru experienţe foarte frumoase la timpul potrivit alături de cei care contează şi care ţi-au fost mereu alături (partener/a, părinţi, copii, fraţi, prieteni adevăraţi), însemnă să rădeti şi să plângeţi împreună, să luptaţi împreună! Se consolidează în timp cu multa afecţiune şi rabdare, e mai mult decât un sentiment, e un mod de a trăi! Iubirea pentru fiecare are alt nume, pentru mine: A.G. ”, a scris tânăra pe contul de socializare.

Polițiștii, în alertă maximă! Două fete din Vâlcea, colege de şcoală, au dispărut de acasă... Cutremur 77. Harta seismică București, unde oamenii ar putea muri ca-n 4 martie 1977...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x