Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

O copilă de 13 ani s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia, după o ceartă cu mama ei. Medicii luptă să o salveze

Dramă cumplită în Brăilă! O adolescentă de 13 ani a vrut să se sinucidă! Fata s-a aruncat, de la etajul 9 al blocului în care locuieşte, după ce s-a certat cu mama sa. Fata a fost transportată la Spitalul Judeţean din Brăila.

sinucidere, braila

Dramă cumplită în Brăilă! O adolescentă de 13 ani a vrut să se sinucidă! Fata s-a aruncat, de la etajul 9 al blocului în care locuieşte, după ce s-a certat cu mama sa. Fata a fost transportată la Spitalul Judeţean din Brăila.

Tentativă de sinucidere.​ Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, Laura Belciugan, o adolescentă de 13 ani s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din cartierul brăilean Viziru.

Tentativă de sinucidere. O adolescentă s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc

Există informaţii că, înainte de a se fi aruncat în gol, fata s-ar fi certat cu mama sa, astfel că poliţiştii iau în calcul varianta unei tentative de sinucidere, nu a unui accident.

În cădere, adolescenta s-a lovit de creanga unui copac, după care a căzut pe ciment. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean Brăila.

În ce stare se află adolescenta

Tentativă de sinucidere. Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean Brăila, Alina Neacşu, fata are politraumatisme prin cădere de la înălţime, o plagă fesieră nepenetrantă, însă computerul tomograf arată că nu prezintă leziuni incompatibile cu viaţa.

Ea va fi transferată pe secţia de chirurgie infantilă a spitalului, medicii susţinând că ar avea şanse mari să îşi revină.

Recomandari