Antena Căutare

Uimitor! Ce se întâmplă la mormântul lui Nicolae Ceaușescu: Dictatorul comunist ar fi implinit pe 26 ianuarie 102 ani

Aglomerație la mormântul lui Nicolae Ceaușescu, pe 26 ianuarie, ziua în care fostul dictator comunist își serba aniversarea. În 2020, acesta ar fi împlinit 102 ani, iar cei care l-au apreciat în timpul vieții au venit să-i aprindă o lumânare. Oamenii spun că o duceau mult mai bine în vremea comunismului, atunci când tovarășul le asigura o casă și un loc de muncă.

Uimitor! Ce se întâmplă la mormântul lui Nicolae Ceaușescu: Dictatorul comunist ar fi implinit pe 26 ianuarie 102 ani Galerie
Nicolae Ceaușescu

La cimitirul Ghencea Civil, acolo unde soții Ceaușescu sunt înmormântați, zeci de persoane au venit să-i aducă un omagiu fostului lider comunist. O coroană de flori a fost sprijinită de mormânt, iar pe ea stă scris: "Ceaușescu a fost un erou!"

Citește și: Executarea soților Ceaușescu în prima zi de Crăciun ar fi fost decisă de Ion Iliescu într-o toaletă​

Oamenii au adus și colivă și lumânări și au cinsit memoria lui Ceaușescu, susținând că a fost singurul lider care a avut cu adevărat grijă de poporul său.

An de an, un grup de 50-60 de oameni se adună la mormântul lui Ceaușescu

Pe 26 ianuarie 1918 a venit pe lume, la Scornicești, viitorul lider comunist român Nicolae Ceaușescu, fost președinte al României în perioada 1965-1989. A instituit o dictatură bazată pe cultul personalității. Inițial, a reușit să atragă sprijinul țărilor occidentale datorită cursului ideologic urmat, de relativă independența față de Uniunea Sovietică. A fost răsturnat de la putere în urma Revoluției din decembrie 1989, judecat și executat pe 25 decembrie același an. Nicolae Ceaușescu este înmormântat la cimitirul Ghencea Civil.

Mort de beat, a greșit adresa și a intrat în casa peste o mamă şi copiii ei... Planul diabolic al lui Gheorghe Dincă a ieșit abia acum la iveală! Criminalul din Caracal are o avere uriașă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x