Antena Căutare

Nativii Fecioară au ceva probleme pe plan sentimental. Horoscopul zilei de astăzi, 24 octombrie

Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge! Acesta este motto-ul pentru Berbeci. Sunt plini de energie şi de idei ingenioase.

Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge! Acesta este motto-ul pentru Berbeci. Sunt plini de energie şi de idei ingenioase.

În schimb, Taurii sunt cam irascibili astăzi. Nimic nu le convine, dar îi înţelegem. Toata lumea mai are o zi proastă, mai ales că e început de săptămână.

Pentru Gemeni se întrevăd iubiri la orizont. Ar fi bine să profite de această perioadă frumoasă din viaţa lor. Sufletul pereche poate fi chiar lângă ei!

Racii nu trebuie să renunţe sub nicio formă la visele lor. N-a spus nimeni că va fi uşor să le ducă la bun sfârşit, însă cu ambiţie şi perseverenţă, vor reuşi.

E bine de ştiut că dacă cineva ştie să facă o atmosferă frumoasă astăzi, aceia sunt nativii Leu. Reuşesc să transmită o stare atât de bună, încât aţi face bine să staţi în preajma lor.

Nativii Fecioară au ceva probleme pe plan sentimental. Ar fi bine să se liniştească pentru că toate lucrurile se vor aşeza la momentul potrivit.

Balanţele nu vor lăsa nimic să le stea în cale. Nici acasă, nici la birou. Iar spre seară, să se aştepte la o vizită din partea unei rude.

Scorpionii vor începe o nouă etapă în viaţa lor. Vestea bună este că vor reuşi tot îşi propun!

Săgetătorii înclină în favoarea iubirii astăzi. Aceşti nativi sunt mai nerăbdători ca niciodată să-şi oficializeze relaţia.

Se spune că necesitatea este mama invenţiei. Ei bine, Capricornii rezonează cu această zicală şi uimesc pe toată lumea cu viziunea lor.

Vărsătorii sunt emotivi astăzi. Pot fi impresionaţi de povestea unei persoane sau chiar să fie sentimentali cu persoana iubită.

Nativii peşti se pun singuri sub presiune şi îşi caută provocari mai mari decât casa lor. Ar fi înţelept să se concentreze pe un singur proiect şi să-l ducă la capăt cât mai bine.

Început de săptămână cu ploi, ceață și vânt! Vine iarna? Meteorologii au răspunsul!... Schimbare importantă în grădiniţe! Se va întâmpla din ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x