Antena Căutare

News Alert. Cutremur în România. Seismul a măsurat peste 3 grade pe scara Richter

Un cutremur s-a produs în urmă cu puțin timp în România. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a înregistrat seismul în județul Buzău

Un cutremur s-a produs în urmă cu puțin timp în România. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a înregistrat seismul în județul Buzău.

Cutremurul s-a produs la ora 17:58 în județul Buzău. Seismul a avut o magnitudine de 3,4 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 135,5 km.

Un alt seism a avut loc pe 6 octombrie la ora 1:22. Seismul s-a produs în județul Vrancea la o adâncime de 82,3 km. Magnitudinea cutremurului a fost de 2,4 grade pe scara Richter.

În România, cea mai puternică mișcare seismică din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, cutremurul fiind resimțit și la București.

Decizia care va revolta o întreagă țară. Românii nu își pot îngropa morții în mod legal... Iarnă în România!! Drumarii intervin în mai multe zone din țară pentru a împrăștia material antiderapant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x