Antena Căutare

Noi imagini șocante din timpul incendiului din Bamboo. Patronul a mai fost implicat în trei incendii ale unor cubluri sau restaurante din Capitală

Noi imagini șocante din timpul incendiului din Bamboo au ieșit la iveală. Este a treia oară când în cazul aceloraşi acţionari asociti are lo un incendiu, care ţine tot de Bamboo.

Noi imagini șocante din timpul incendiului din Bamboo au ieșit la iveală. Este a treia oară când în cazul aceloraşi acţionari asociti are lo un incendiu, care ţine tot de Bamboo.

Patronul clubului, Joshua Castellano, original din Napoli, ar avea legături cu mafia din Napoli, potrivit infrmațiilro ce au au crus de-a lungul timpului în presă.

Există franctiuni pentru care membrii familiei sale au primit pedepse. Patronul a mai fost implicat în trei incendii ale unor cubluri sau restaurante din Capitală.

Cum se petrecea, de obicei, în Bamboo, clubul care a ars din temelii, în această dimineață. Tineri la patru ace, băuturi... "Toată lumea fuma! Aveam cămașa găurită din cauza țigărilor". Experiența îngrozitoare prin care a trecut un cl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x