Antena Căutare

O femeie a cazut intr-o fantana adanca de noua metri

A avut zile. Asta se poate spune despre o femeie din Arad care a cazut intr-o fantana adanca de noua metri si a supravietuit. Sotul sau, preot, a fost cel care a alertat imediat pompierii.

Femeia a fost operata de urgenta, iar acum medicii de la spitalul din Arad, spun ca se afla in afara oricarui pericol. A suferit o hemoragie interna si o ruptura de splina, dar acum e stabilizata. Femeia a stat mai bine de o ora si jumatate in putul adanc de peste noua metri - o veche fantana, fara apa, din curtea parohiala. Asta le-a usurat si misiunea pompierilor si medicilor care au coborat sa o salveze. Femeia a alunecat in put, chiar sub privirile sotului ei, dupa ce a incercat sa ude florile de pe marginea putului, iar capacul din lemn, care acoperea fantana, s-a rupt.

Femeia a alunecat in fantana sub privirile sotului. A ramas incremenita, la noua metri sub pamant.

In cadere, femeia si-a zdrobit spatele de ciment, dar a ramas constienta. Medicii au coborat pentru a-i da ajutorul si s-au temut ca nu cumva sa-si fi fracturat coloana.

Dupa aproape doua ore, medicii au constatat ca victima avea hemoragie interna si, cel mai probabil, ruptura de splina. Daca salvatorii n-o aduceau repede la suprafata, s-ar fi putut stinge de durere. Interventia a fost dificila, deoarece putul era destul de stramt.
Kiwi made in Romania... Litoralul romanesc este ocupat suta la suta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x