Antena Căutare

O femeie săracă din Iași a găsit un portofel cu 19.000 de euro, în locul unde vindea ziare! Ce a făcut cu banii

O femeie de 30 de ani a uimit întreaga țară! Mamă a trei copii, vânzătoare de ziare și cu o locuință în care abia se poate sta, Ana a găsit un portofel cu peste 19.000 de euro și a luat o decizie pe care nu mulți ar fi făcut-o!

O femeie săracă din Iași a găsit un portofel cu 19.000 de euro, în locul unde vindea ziare! Ce a făcut cu banii
Gestul femeii i-a uimit pe mulți

O tânără mamă din Iaşi dă o lecţie de spirit civic. Deşi abia are are cu ce să-şi crească cei doi copii, femeia a predat la Poliţie un portofel plin cu bani pe care l-a găsit într-o parcare în care vindea ziare. Aproape 20 de mii de euro erau înăuntru. Banii au ajuns înapoi la persoana care îi pierduse.

La 30 de ani, Ana este mama a doi copii şi urmează să-l aducă pe lume pe al treilea. Ca să-i poată creşte, este nevoită să vândă ziare pe stradă în fiecare zi. Astăzi, era în parcarea unui supermarket din Iaşi când a găsit portofelul care conţinea o mică avere.

Peste 19.000 de euro erau în portofelul găsit. Dar tânăra nu a stat pe gânduri și a mers cu banii direct la Poliţie.

Ana este singura din familia ei care lucrează. Femeia locuieşte cu soţul şi copiii într-o casă care stă să cadă.

Portofelul aparţine unei femei de 64 de ani din Iaşi. Îl pierduse în urmă cu aproape o săptămână, când a depus o plângere la Poliţie, crezând că cineva îl furase.

Patru mașini au fost implicate într-un accident grav, în Satu Mare. O femeie însărcinată și un copil au ajuns la spital... Tichetele de masă, schimbare uriașă în 2020! Câți bani vor primi românii în fiecare lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x