Antena Căutare

O femeie și câinele ei, urmăriți de urs pe o stradă din Brașov. Ce au surprins camerele de filmat, chiar în centrul orașului

Imaginile virale cu o femeie din Brașov urmărită de un urs în plină stradă. Aceasta se afla la plimbare alături de animalul ei de comanie când au dat nas în nas cu sălbăticiunea. Iată ce s-a întâmplat apoi.

imagine cu un urs care urmareste o femeie ce isi plimba cainele pe o strada din brasov Galerie
Imaginile virale cu o femeie din Brașov urmărită de un urs în plină stradă. Aceasta se afla la plimbare alături de animalul ei de comanie când au dat nas în nas cu sălbăticiunea. Iată ce s-a întâmplat apoi. | Capturi TikTok

O femeie a trăit spaima vieții ei, în timp ce se plimba pe o stradă din centrul orașului Brașov. Aceasta își plimba animalul de companie când de nicăieri, un pui de urs a început să îi urmărească. Animalul sălbatic s-a ținut după ei preț de câteva secunde, până în momentul în care câinele și-a dat seama că sunt în pericol și a început să fugă. Iată ce s-a întâmplat apoi.

Imaginile virale cu o femeie care își plimba câinele, urmărită de urs în Brașov

Totul s-a întâmplat, în jurul orei 2:00 noaptea, pe o stradă din Centrul Vechi al Brașovului, un loc frecventat de turști. În timp ce își plimba câinele, la un moment dat, un urs tânăr a apărut în urma lor și a început să se țină după ei, mergând agale.

Câinele a fost primul care a simțit primejdia și a început să alerge, vizibil speriat, trăgând-o pe stăpână a lui care se afla la celălalt capăt al lesei. Pentru că, inițial, aceast nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, s-a oprit și s-a uitat în spate.

Atunci a văzut animalul sălbatic ce îi urmărea. Femeia nu a stat pe gânduri și a început să fugă, imediat ce a realizat pericoul în care se afla.

Întreaga întâmplare a fost filmată de o cameră de supraveghere de pe stradă și mai mulți localnici au postat imaginile în mediul online. Filmarea a apărut și pe grupul „Brașov, cel mai frumos oraș din România”, unde comentariile revoltate nu au întârziat să apară.

Din fericire, ursul nu a fost agresiv și cel mai probabil se afla în căutare de mâncare. Cu toate acestea, specialiștii avertizează oamenii să nu se apropie de animalul sălbatic și în niciun caz, să îi ofere mâncare pentru că aceștia își pot schimba comportamentul în orice secundă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un bărbat a crezut că a găsit un câine rătăcit prin pădure și l-a luat acasă. După un timp a realizat ce greșeală a făcut

Ce s-a întâmplat cu ursul surprins pe străzile din Centrul Vechi al Brașovului

Potrivit bizbrasov.ro, ursul, în vârstă de aproximativ 3 ani, a fost capturat în zona Bastionului Țesătorilor. Acesta este al 17-lea animal capturat și relocat din Brașov, în ultimii 2 ani.

În conformitate cu legea, jandarmii sunt cei care, în urma apelurilor la 112, cheamă echipei de intervenție. Din această echipă fac parte jandarmi, un medic veterinar și reprezentanți ai autorității locale.

Medicul veterniar este singurul care poate lua o decizie cu privire la modul de acțiune, în funcție de comportamentul animalului. Cel de azi noapte a fost tranchilizat, prins și apoi relocat, mai transmite sursa.

„Azi noapte, în jurul orei 2.30, Sub Tâmpa (Bastionul Tesatorilor) a fost capturat un urs în vârstă de 3 ani. După capturare a fost transportat în zona de relocare. Din 2021, în Brașov au fost capturați și relocați 17 urși”, a fost comunicatul transmis de reprezentanții municipalității Brașov, după cel mai recent incident.

Citește și: Un director de școală a făcut o descoperire neașteptată în tomberonul instituției. Ce a ieșit de lângă gunoaie

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Niciodată să nu-ți ascunzi banii și bunurile de valoare în aceste locuri din casă. Un fost tâlhar a explicat ce trebuie ... Reacția unui artist, în timpul unui concert din Târgu Jiu, când s-a aruncat cu obiecte pe scenă. Polițistul local nu a i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x