Antena Căutare

O tânără de 17 ani din Oțelu Roșu a ales să-și pună capăt vieții într-un mod cumplit! Polițiștii o căutau de patru zile

Tânăra de 17 ani din Oțelu Roșu, pe care polițiștii o căutau după ce a dispărut de la domiciliu, a fost găsită decedată. Din primele informații se pare că fata și-ar fi pus capăt zilelor.

Tânăra de 17 ani din Oțelu Roșu, pe care polițiștii o căutau după ce a dispărut de la domiciliu, a fost găsită decedată. Din primele informații se pare că fata și-ar fi pus capăt zilelor.

Anna Emanuela Florei, fata de 17 ani căutată de autorități și de familie după ce a dispărut de acasă în 22 noiembrie, a fost găsită decedată în sediul unor foste societăți comerciale.

„Ieri, în jurul orei 18.40, am fost sesizați despre faptul că o persoană de sex feminin a fost găsită spânzurată în zona unor ruine ale unor societăți comerciale de pe raza localității Oțelu Roșu. La examinarea exterioară a cadavrului nu s-au observat urme vizibile de violență.

Detalii neștiute! Ce pensie avea Stela Popescu, după mai bine de 50 de ani de carieră!

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. Continuăm cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin pentru cei de la expressdebanat.ro.

Se pare că fata ar mai fi avut în trecut tentative de suicid.

Stela Popescu a transmis un mesaj emoționant românilor! Clipul nu a mai fost difuzat până acum!

Directorul Operei din Timișoara a intrat cu mașina direct în clădirea instutuției! Cum s-a întâmplat totul... Ce tradiții și obiceiuri trebuie neapărat să respecți de Sfântul Andrei, ca să îți meargă bine tot anul! Așa alungi ghin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x