Antena Căutare

O tânără a primit de la iubitul ei o rochie specială, însă oamenii au sfătuit-o să se despartă de el: „E un semnal de alarmă”

O femeie le-a cerut părerea internauților, după ce a împărtășit cu ei o întâmplare despre actualul său iubit. Totul are legătură cu o rochie pe care acesta i-ar fi făcut-o cadou.

rochie alba inflorata
O tânără a primit de la iubitul ei o rochie specială, însă oamenii au sfătuit-o să se despartă de el: „E un semnal de alarmă” | Profimedia

Cei doi trebuiau să se pregătească de o petrecere, ocazie cu care iubitul femeii i-a cumpărat „o rochie specială”. Tânăra susține că nu i-a plăcut deloc, însă partenerul său știa deja asta.

Citește și: Cum arată femeia care câștigă sume colosale fără să facă nimic! Se filmează dormind, iar bărbații plătesc

O tânără a primit de la iubitul ei o rochie specială, însă oamenii au sfătuit-o să se despartă de el. Gestul bărbatului a încins spiritele în mediul online

Femeia a fost îndemnată să-și părăsească iubitul după ce acesta i-a cumpărat o „rochie specială" de purtat la o petrecere în fața tuturor prietenilor lui, notează Mirror.co.uk.

Ea a explicat că are un „stil foarte simplu" și nu-i place ca alte persoane să-i aleagă hainele, dar iubitul ei se bucură să o îmbrace în orice caz.

Pe Reddit, ea a scris: „Prietenul meu și cu mine mergem la o petrecere săptămâna viitoare și el mi-a cumpărat o rochie albă cu volane și cu flori, cu spatele expus, și pantofi aurii, fără să-mi spună nimic. El a hotărât că voi purta această ținută pentru că sunt prietena lui și vrea să arăt bine. Nu am avut niciun cuvânt de spus în privința ținutei și nu are absolut nimic în comun cu stilul meu", a explicat ea în mediul online.

Ea spune că preferințele ei vestimentare au fost subiectul a mai multor conversații pe parcursul relației lor, deoarece el încearcă mereu să o îmbrace în diferite ținute.

„Port lucrurile pe care mi le cumpără doar la ocazii speciale sau deloc și știu că îl supără," a adăugat ea. „Dar pur și simplu nu mă simt confortabilă în hainele pe care le alege el. I-am spus asta și mi-a reproșat că nu-mi va mai cumpăra niciodată nimic, așa că am ales să tac.

Citește și: Doi soți au avut surpriza vieții lor, după aproape 11 ani de căsătorie și trei copii. Ce le-a arătat rezultatul unui test ADN

Rochia nu e groaznică, dar nu aș cumpăra-o niciodată pentru mine. Doar aș fi vrut să mă întrebe dacă îmi place înainte să o cumpere, dacă aveam o ținută pregătită sau pur și simplu dacă putea să aleagă el ce voi purta.

Înțeleg gestul, dar am discutat despre faptul ca el să nu-mi mai cumpere haine sau să mă lase să ajut la luarea deciziei, astfel încât să fim amândoi mulțumiți”, a povestit ea.

Până la urmă, femeia a fost de acord să poarte rochia, chiar dacă știe că se va simți inconfortabilă în ea toată ziua.

După ce și-a împărtășit povestea pe Reddit, utilizatorii au îndemnat-o să-și părăsească iubitul înainte ca acesta să înceapă să-i „controleze" și alte aspecte ale vieții sale.

„Acele 'cadouri' nu sunt pentru tine. Sunt pentru el și el știe asta. Aș renunța la bărbat. Este evident că nu te respectă. Ești un om, nu o păpușă.", „Astăzi sunt haine, mâine este coafura.", „Ai dreptul să porți ce vrei, este corpul tău. Simplu”.

„Cu toate acestea, dacă ați discutat despre asta, nu ar trebui să încerce din nou și cu siguranță nu ar trebui să te numească nerecunoscătoare”, „Cu siguranță îți arată niște semnale de alarmă.", „Este un comportament ciudat și cu atât mai ciudat după ce ați discutat despre asta”, „Este manipulator și nu îi revine lui să dicteze cum vrei să te prezinți. Nu ești o păpușă pe care să o îmbrace”, „Ar trebui să poarte rochia și pantofii. Dacă asta-i place, ar trebui să-i poarte el.", au fost mesajele lăsate de internauți pe platforma socială.

Alertă ANM! Cod portocaliu de averse, descărcări electrice, vijelii și grindină, în jumătate de țară. Ce județe sunt viz... Atenție dacă stai la geam, în timpul zborului cu avionul. Detaliul pe care mulți călători îl scapă din vedere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x