Antena Căutare

O echipa de chirurgi de la Cluj extirpa astazi o tumora gigant

Un prahovean de 57 de ani trece in aceste momente prin incercarea vietii lui. O echipa de chirurgi de la Cluj, condusi de profesorul Mihai Lucan incearca sa-i extirpe omului o tumora gigant, care l-ar ptuea ucide in orice clipa. Operatia a inceput in aceasta dimineata si va dura aproximativ 10 ore.

Deocamdata nu se cunoaste nicio veste din sala de operatie. Abia spre dupa-amiaza vom primi noutati.

Este vorba de o interventie extrem de riscanta, dar, fara ea, barbatul ar muri. Traieste deja un calvar de aproape trei ani, cand a fost diagnosticat cu cancer de colon. A suferit 3 interventii in Italia, dar starea lui a continuat sa se inrautateasca.

In Romania, mai multi medici au refuzat sa-l opereze, pentru ca este vorba de un caz mult prea complicat. Echipa de chirurgi de la Cluj s-a incumetat totusi. Vor incerca sa-i salveze viata barbatul, pentru ca tumora s-a extins si a afectat mai multe organe.

Din pacate, nu va putea fi extirpata toata zona bolnava, asa ca barbatul va trebui sa mai treaca prin tratamente lungi si complicate, ca sa poata spune ca e vindecat complet.

Casele pe structura metalica, solutie ieftina de constructie... Proiectul de introducere a buletinelor biometrice intra in dezbatere publica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x