Antena Căutare

(P) Strategii pentru pariuri pe box

Piața de pariuri pe box de astăzi este una dintre cele mai mari din istoria recentă. Există o mulțime de pariuri pentru fiecare luptă PPV mare, iar opțiunile de pariuri live sunt numeroase.

cărți de joc și jetoane
Piața de pariuri pe box de astăzi este una dintre cele mai mari din istoria recentă

Prin accesarea acestui link - https://www.favbet.ro/ro/sports/sport/boxing/ aveți acces la cea mai mare varietate de pariuri pe box, dar și de opțiuni de pariere pe box de pe piață.

Cele mai bune strategii pentru pariurile pe box

În cele ce urmează vom discuta despre diverse strategii de pariuri pe box pe care le puteți folosi atunci când decideți pe cine ați putea paria în meciul de box, având în vedere strategia dumneavoastră, vă poate ajuta să vă creșteți exponențial bankrollul.

  1. Analizați forma oponentului

Cei care evaluează următoarea luptă a unui luptător pe baza luptelor sale anterioare ar putea să nu privească imaginea de ansamblu.

Adversarul cu care se confruntă este mult mai important decât orice suită de victorii sau înfrângeri. Bineînțeles, dacă un luptător pierde în fața unor oponenți slabi, atunci este ceva de luat în seamă.

Fiecare luptător are zilele lor bune și rele, dar este important să nu iei în considerare prea mult forma boxerului înainte de a plasa un pariu. Amintiți-vă, toate aceste informații sunt disponibile publicului larg.

  1. Fiți atenți la underdogs

Casele de pariuri sportive iau adesea o cantitate extrem de disproporționată de acțiune asupra favoriților în comparație cu underdogs, în special în meciurile foarte populare.

De exemplu, nu este neobișnuit într-un meci de box să vedeți favoritul listat cu o cotă de 1.10 și cel underdog să aibă o cotă de 7.5.

Cotele în box vor favoriza aproape întotdeauna luarea unui pariu pe underdog atunci când un luptător are un avantaj substanțial față de celălalt.

Pariorii pur și simplu preferă să parieze pe favoriți mai mult decât pe cei underdog, (în toate sporturile), ceea ce mărește și mai mult cotele pentru favorit.

  1. Analizați procentul de rentabilitate a pariului

Procentul dumneavoastră de rentabilitate pe un pariu cu o cotă de 1.10 este de 90,91%. Va trebui să câștigi pariul de mai mult de nouă ori din 10 pentru a ajunge la această rentabilitate.

În timp ce, la un pariu cu o cotă de 7.5, procentul de rentabilitate este puțin peste 13%. Subliniem acest lucru atunci când vine vorba de box, din cauza diferenței masive de cote între cel mai underdog și cel favorit.

  1. Utilizați pariurile de tip handicap pe box

Nu reinventați roata când vine vorba de pariurile pe box. Pariurile cu handicap pe box sunt unele dintre cele mai populare tipuri de pariuri pe care le utilizează atât pariorii experimentați cât și cei începători când vine vorba de box.

Încercați să nu vă concentrați pe forma actuală a luptător și să luați în considerare adversarii săi. A paria pe un luptător care a fost testat de alți oponenți de calitate poate avea mai mult sens decât un tip care a trecut prin competiții împotriva luptătorilor mult mai slabi decât el.

Ce se întâmplă cu peste 100 de români aflați în Fâșia Gaza. Anunțul făcut de Ministerul de Externe... (P) Women for a better society – Un viitor plin de oportunități pentru Ana Maria Pătru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x