Antena Căutare

Păzea, vine urgia! Ninsori abundente şi vijelie în mai multe zone din ţară! Autorităţile sunt în stare de alertă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două atenţionări cod galben de ploi, ninsori şi intensificări ale vântului, valabile de miercuri de la ora 18.00, până vineri la ora 12.00.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două atenţionări cod galben de ploi, ninsori şi intensificări ale vântului, valabile de miercuri de la ora 18.00, până vineri la ora 12.00.

Va ploua, în unele zone va ninge, iar vântul va atinge la rafală viteze de peste 55 de kilometri pe oră. Directorul ANM-ului a declarat că, începând de duminică noapte, este posibil să ningă şi în sudul ţării, inclusiv în Bucureşti. Ion Sandu a explicat că temperaturile vor fi negative noaptea, ceea ce va favoriza apariţia precipitaţiilor sub formă de ninsoare în mai multe zone ale ţării.

AUTORITĂŢILE SUNT PREGĂTITE

Circa 3.000 de angajaţi din Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă al MAI şi de la inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă sunt pregătiţi să intervină, încă din primul moment, în zonele unde ar putea apărea probleme din cauza vremii, a anunţat vicepremierul Gabriel Oprea.

Politicianul a adăgat că dacă efectele meteo se accentuează, va fi crescută capacitatea de intervenţie şi, aşa cum s-a procedat şi la începutul anului, se va apela şi la forţele Ministerului Apărării Naţionale.

Absolut toţi bucureştenii trebuie să ştie asta! Ce se va întâmpla cu metroul în următoarele zile... Imagini LIVE! Ninge ca în poveşti ACUM, în România! Stratul de zăpadă a atins deja 20 de centimetri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x