Antena Căutare

Povestea unei românce a impresionat comunitatea mămicilor de pe internet: „ Asistentele au luat o pauză de cafea și comentau că de ce mă strâmb așa, că doar nu mă doare așa rău ”

Pentru o viitoare mamă, experiența nașterii ar trebui să fie una deloc traumatizantă, o etapă premergătoare unei minuni: apariția pe lume a unui copil. Din păcate, există și experiențe nefericite, care lasă răni adânci în sufletul unei mame.

Pentru o viitoare mamă, experiența nașterii ar trebui să fie una deloc traumatizantă, o etapă premergătoare unei minuni: apariția pe lume a unui copil. Din păcate, există și experiențe nefericite, care lasă răni adânci în sufletul unei mame.

Unul dintre cele mai impresionante testimoniale despre naștere a fost scris de o româncă sensibilă care a devenit mamă la o maternitate din provincie. Mărturia sa a devenit virală și mii de mămici s-au declarat scandalizate de faptul că o femeie a fost nevoită să treacă prin așa ceva.

„Povestea noastră a început în August când am aflat că o să avem un copilaș, ne doream de mult și am zis a încercam și am avut noroc din prima. Am ales să mergi la doctor Salavastru, pe parcursul sarcinii nu au fost probleme și ne-am înțeles foarte bine. Am stabilit că o să încercam să nasc natural dacă nu intervine nimic. La 41 de săptămâni domnul doctor a decis că trebuie să mă internez să îi provoace nașterea deoarece bebe nu dădea semne că vrea să vina.



Joi la oră 8 m-am dus la spital, m-au internat și am fost dusă în salon, a venit doctorul m-a controlat și a zis că o să îmi facă un Calciu să îmi declanșeze nașterea...nu mi-a făcut nimic. A două zi la fel, monitorizare bebe, control și nici o injecție de declanșare, doar că noaptea am început să am contracții suportabile la 5 minute.

Am anunțat o asistentă și a zis că nu sunt de născut, să stau în pat...până dimineață s-au rărit, a venit doctorul m-a controlat și a zis că ar preferă să nasc a două zi când e el de gardă...nici azi nimic să grăbească nașterea...toată ziua am avut contracții suportabile, spre seară cam pe la 6 au început să doară rău și asistentă a zis că mai așteptăm.



Pe la 11 le-am zis că nu mai pot, să îmi facă ceva, asistentă stătea pe patul de lângă mine și îmi zicea că nu știe ce să îmi facă, dar să încerc să îmi sun doctorul...l-am sunat dar nu s-a deranjat să vina doar că a vorbit cu medicul de gardă doamnă Denciu care a venit să mă controleze foarte supărată că am îndrăznit să îmi sun doctorul când este medic de gardă...dar până atunci nu se deranjase să se uite la mine...

Tot atunci mi-au pus o perfuzie cu ceva vitamine cred și o injecție cu NoSpa...după care m-au dus în sală de nașteri că urlam prea tare și le deranjam... Dar toate ziceau: "Lasă că tu naști cu doctorul tău dimineață..." ,
a scris mămica.

Continuarea acestei povești cutremurătoare: AICI!

Atenționare meteo! Cod galben de inundații și fenomene hidrologice periculoase... UPDATE: Nu a fost găsit niciun dispozitiv / ULTIMA ORĂ! ALERTĂ cu bombă în centrul Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x