Antena Căutare

Pregătiţi-vă de caniculă, pentru că luna lui cireşar vine cu temperaturi greu de suportat! PROGNOZA METEO

Vor fi chiar şi 34 de grade la umbră, spun meteorologii. Dar vom resimţi un aer şi mai fierbinte, mai ales în oraşe. Sufocaţi de căldură, românii caută deja refugiu la fântâni şi piscine.

Vor fi chiar şi 34 de grade la umbră, spun meteorologii. Dar vom resimţi un aer şi mai fierbinte, mai ales în oraşe. Sufocaţi de căldură, românii caută deja refugiu la fântâni şi piscine.

1 iunie aduce caniculă în București, dar și zone în care vor cădea ploi, însoțite de descărcări electrice și grindină.

Vineri, un talveg depresionar va aduce averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină pe arii relativ extinse în estul României, unde și cantitățile de apă vor ajunge local până la 10-15 mm, iar izolat până la 25 de mm. În restul țării ploile se vor semnala doar în mod izolat și vor fi slabe cantitativ. Vântul se va intensifica în estul țării că urmare a creșterii gradientului baric (fapt datorat micii depresiuni din Marea Neagră), în Moldova, Bărăgan și Dobrogea rafalele urmând să ajungă până la 50-60 de km/h, valori maxime prognozate de Vremea.ro mai ales pentru cursul prânzului.

În restul țării vântul se va menține slab, cel mult slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 20 și 25 de grade în Transilvania și Maramureș, 23-28 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 21-26 de grade în Moldova, cele mai ridicate valori urmând să se înregistreze în Oltenia.

România va avea prima plajă terapeutică din Europa! Accesul e gratuit, iar turiștii vor avea parte și de ateliere de olă... Schimbare în învățământul românesc! Anunț important pentru elevi și părinți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x