Antena Căutare

Primarul unei comune concendiază angajații cu salarii uriașe și fără activitate: "La privat, dacă nu munceşti, pleci acasă"

Primarul comunei Dângeni, din județul Botoșani, a luat decizia de a disponibiliza 20% din personalul Primăriei, pe motiv de lipsă de performanță. Concret, edilul spune că vrea să scape de angajații leneși, care nu fac nimic și care primesc salarii foarte mari din bugetul instituției.

Primarul comunei Dângeni, din județul Botoșani, a luat decizia de a disponibiliza 20% din personalul Primăriei, pe motiv de lipsă de performanță. Concret, edilul spune că vrea să scape de angajații leneși, care nu fac nimic și care primesc salarii foarte mari din bugetul instituției.

Măsura impusă de primar are drept cauză bugetului prea mic, dar şi salariile mult prea mari ale funcţionarilor. Totodată, edilul mărturiseşte că vrea să scape şi de angajaţii leneşi din Primărie, notează Adevărul.

Cătălin Rotundu este la cârma comunei Dângeni, ce are aproximativ 3.000 de locuitori și spune că nu vrea să mai ține oameni care nu muncesc și aduc niciun aport instituției, așa că s-a apucat de făcut evaluări pentru fiecare angajat în parte. I-a anunțat deja pe oameni că trebuie să arate, cu dovezi, felul în care și-au îndeplinit atribuțiile, conform fișei postului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primarul vrea reguli ca la privat. Nu muncești, pleci acasă

”Este o reorganizare şi vrem să eliminăm din aparatul de specialitate pe toţi aceia care muncesc puţin. La privat, dacă nu munceşti, pleci acasă. La bugetari, în schimb, ori îţi faci treaba, ori nu o faci, leafa merge. Trebuie să revizuim acest sistem”, adaugă Rotundu.

În urma concedierilor, estimează autorităţile locale, ar urma să se facă o economie, la bugetul local, de 40.000 de lei lunar, mai scrie sursa citată.

Ce trebuie să faci când îți pierzi locul de muncă... Mandatul actualului director general interimar Metrorex s-a încheiat. Marin Aldea îi va prelua funcția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x