Antena Căutare

Reguli noi in Centrul Vechi al Capitalei: terasele se vor inchide la 4:00 dimineata

Dupa o luna de dezbateri, luni primarul general va supune aprobarii regulamentul privind functionarea teraselor din Centrul Vechi. In urma discutiilor purtate cu patronii care-si desfasoara activitatea in centrul Istoric, terasele ar urma sa se inchida la 4 dimineata, cu cateva ore mai tarziu decat si-a dorit initial Municipalitatea.

Daca initial, proiectul prevedea ca terasele din Centrul Istoric sa se inchida la ora 00:00, in urma discutiilor cu patronii, Municipalitatea a ajuns la concluzia ca acestea trebuie inchise la ora 4:00 dimineata, moment in care domeniul public trebuie eliberat pentru salubrizare.

Un alt obiectiv al Municipalitatii este dezvoltarea turismului si promovarea activitatilor culturale in zona pentru ca Bucurestiul sa fie in randul marilor capitale europene.

Exista, de asemenea, si norme clare in ceea ce priveste suprafata teraselor, a mobilierului, dar si in ceea ce priveste activitatile de alimentatie publica, in special in perioada 15 martie – 15 noiembrie.

Actul normativ va fi supus aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti in 25 februarie.

Proiectul de introducere a buletinelor biometrice intra in dezbatere publica... Zeci de soferi ignora parcarea subterana din Suceava. Alternativa, trotuarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x