Antena Căutare

REVOLTĂTOR și STRIGĂTOR LA CER! Spitalul de copii Sfântul Ioan din Galaţi, invadat de viermi! O mamă a filmat totul!

Un spital renovat la standarde europene este invadat de viermi. Este anchetă la Spitalul de copii Sfântul Ioan din Galaţi, unde o mamă internată alături de fiica ei a filmat larvele.

Un spital renovat la standarde europene este invadat de viermi. Este anchetă la Spitalul de copii Sfântul Ioan din Galaţi, unde o mamă internată alături de fiica ei a filmat larvele.

Şefii spitalului par surprinşi de imagini, însă familia fetiţei internate e decisă să facă plângeri chiar şi la Ministerul Sănătăţii. O mamă se pregătea să îşi ducă fiica la duş, când a văzut vietăţile. A anunţat imediat o asistentă. După aceea, mama a șters tot salonul cu spirt.

Femeia a anunţat că va depune plângere. Dar nici angajaţii nu ar avea încredere că se va schimba ceva.

Cum explică apariția larvelor reprezentanții spitalului

„O doamnă asistentă care a venit să cureţe a zis că degeaba faceţi reclamaţii, că nu o să se întâmple nimic, că aşa suntem noi românii, cu mentalitate de ţărani proşti”,a povestit mama.

Tatăl fetiţei e decis, totuşi, să meargă cât mai departe cu plângerile. Şi Direcţia de Sănătate Publică va face o anchetă în acest sens. Reprezentanţii spitalului spun că toate normele sanitare au fost respectate, iar apariţia viermilor este un incident izolat.

„Analizăm şi noi, din punct de vedere intern, care poate fi cauza acelor viermişori. Posibil să fie de la apa acumulată sub cădiţele de duş”,a declarat Iuliana Moraru, reprezentant spital.

Taxe și impozite 2018. E OFICIAL! Beneficiezi de reduceri la impozite și contribuții sociale dacă faci ASTA... O bătrână a fost ucisă de un tânăr ce se afla sub influenţa stupefiantelor! Soțul femeii de 78 de ani, fost polițist: „A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x