Antena Căutare

S-au chinuit trei zile sa fure o conducta, dar jandarmii i-au fortat sa o inapoieze

Pentru cateva zeci de lei, trei barbati si-au pierdut libertatea. Au sapat vreme de trei zile ca sa dezgroape o conducta dezafectata, dar cand au taiat-o si au pornit spre casa s-au trezit inconjurati de jandarmi. Agentii i-au obligat sa duca toate bucatile de teava in curtea firmei pagubite, apoi i-au condus la sectie.

Trei barbati din localitatea damboviteana Manesti au fost prinsi de jandarmi in timp ce transportau o conducta metalica apartinand unei societati comerciale. Hotii au dezgropat 100 de metri de conducta dintr-o padure. Inarmati cu lopeti si tanacoape, barbatii au muncit trei zile pana au reusit sa scoata conducta.

“Era dezafectata, nu era conducta principala ca sa circule ceva prin ea. Voiam s-o pentru bani sa traim si noi ca nu avem cu ce sa traim”, au incercat sa se scuze hotii.

Explicatiile lor nu i-au induiosat pe oamenii legii care i-au pus imediat sa descarce bucatile de conducta in curtea societatii pagubite. Cei trei barbati sunt acum cercetati pentru furt calificat.

Un pui de caprioara, care a cazut de pe o stanca, a fost salvat de politistii de frontiera din Orsova... Trupurile neinsufletite ale romanilor morti in Alegeria vor fi repatriate, astazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x