Antena Căutare

Schimbare uriașă pentru cei care au apartament! Cum poți plăti întreținerea

Schimbare importantă pentru proprietarii de apartamente! O regulă nouă ar putea să ușureze oamenilor plata întreținerii!

Schimbare importantă pentru proprietarii de apartamente! O regulă nouă ar putea să ușureze oamenilor plata întreținerii!

O propunere legislativă recentă dă aosciațiilor de proprietari posibilitatea de-a deține unul sau mai multe conturi bancare, folosite cu scopul de-a face plăți către furnizorii de produse sau servicii cu care asociația respectivă de locatari colaborează, dar și pentru plata întreținerii!

Astfel, după ce măsurile incluse în această propunere legislativă vor ajunge să se aplice, asociațiile de proprietari nu vor mai avea limitări cu privire la numărul conturilor bancare și vor putea decide câte conturi vor avea și la ce va fi folosit fiecare dintre ele.

În prezent, o asociație de proprietari poate deține un singur cont bancar și, de cele mai multe ori, acesta nu este folosit pentru a încasa banii de la locatari, informează bugetul.ro.

Acum, dacă această regulă nouă va intra în vigoare, atunci fiecare asociație de proprietari poate decide dacă unul dintre conturi poate fi folosit la plata întreținerii.

Bilete gratuite pentru transportul în comun, dacă reciclezi PET-uri: ”Dacă folosești banii pentru a-i motiva, se vor imp... Bătaie de joc la o școală din Bacău! Pisoare de adulți montate în toaletele pentru copiii de la pregătitoare. "O să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x