Antena Căutare

Se cauta braconieri! Razii in Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta

Mai multe perchezitii au loc marti dimineata in Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta. Politistii perchezitioneaza locuintele unor persoane suspectate de braconaj piscicol, iar cele mai ample actiuni au loc in localitatile Giurgeni, Tandarei, Stelnica si Fetesti din Ialomita.



Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Ialomita, citati de Mediafax, in acest judet perchezitiile au loc la locuintele unor persoane suspectate de braconaj din Giurgeni, Tandarei, Stelnica si Fetesti.

La actiune participa si un elicopter al Inspectoratului General al Aviatiei din MAI. Autoritatile controleaza si firme care au profil piscicol, existand suspiciuni de evaziune fiscala.

In cele patru judete au loc 48 de perchezitii domiciliare. Actiunea vizeaza persoane fizice si societati comerciale implicate in activitati ilegale de pescuit, valorificare si prelucrare a pestelui si a icrelor negre, precum si de evaziune fiscala.


Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Nu au canalizare si apa potabila, dar vor avea sala de sport ultramoderna... Painea s-ar putea ieftini din iulie: Rusia si Ucraina reiau exporturile de grau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x