Antena Căutare

Se închid, din nou, şcolile? Meteorologii au emis COD GALBEN. Părinții așteaptă vești din partea primarului Capitalei

Se închid, din nou, şcolile în Bucureşti? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor părinţilor şi ale copiilor. Prognoza meteo anunţa cod galben de polei pentru Bucureşti şi pentru alte şapte judeţe din sudul ţării. 

Se închid, din nou, şcolile în Bucureşti? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor părinţilor şi ale copiilor. Prognoza meteo anunţa cod galben de polei pentru Bucureşti şi pentru alte şapte judeţe din sudul ţării.

Încă nu a fost făcut niciun anunţ, însă hotărârea rămâne la latitudinea Inspectoratelor judeţene. Administraţia Naţională de Meteorolgie a anunţat, luni dimineaţa, o nouă informare de precipitaţii, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, polei şi vreme deosebit de rece în toată ţara. A fost emis Cod galben de polei pentru Bucureşti şi pentru alte şapte judeţe din sudul ţării.

Avertizările sunt valabile în judeţele Ialomiţa, Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi, iar sub avertizare cod galben de polei vor fi Capitală, împreună cu judeţele Ilfov şi Dâmboviţa.

Pentru Bucureşti, "în perioada 20 martie, ora 08.00 - 21 martie, ora 08.00, vremea se va menţine deosebit de rece, cu maxime de 1 grad Celsius şi minime de minus patru grade Ceslius. În cursul zilei va ninge moderat cantitativ şi se va depune strat de zăpadă. Temporar, vântul va mai prezenta intensificări, cu viteze în jur de 45 de kilometri pe oră”, spune prognoza specială emisă de ANM.

Se vor închide din nou şcolile? Decizia urmează să fie anunţată de primarul Capitalei, Gabriela Firea, în cazul în care se consideră că este nevoie de o astfel de măsură.

Iarna și-a reintrat in drepturi și face ravagii! Meteorologii au lansat un avertisment de gradul IV. Stratul de zăpadă ... Avertisment de ultimă oră de la meteorologi: Coșmarul de acum începe! Un nou COD emis de ANM intră în vigoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x