Antena Căutare

Sechestru pe mașinile lui Pescobar, „regele” racilor. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat cu patronul de la Taverna Racilor

Pescobar a intrat în vizorul celor de la ANAF. Vestea vine la scurt timp după ce acesta a făcut o investiție majoră într-un local foarte cunoscut din București. Ce se știe până acum și cât de veche este situația mașinilor sale.

colaj foto pescobar cu fructe de mare in mana
Sechestru pe mașinile lui Pescobar, “regele” racilor. | Captură Video Facebook

ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală) și o firmă de leasing au instituit sechestru asupra a două mașini pe care omul de afaceri Paul Nicolau, zis și Pescobar, le deținea. Astfel, mașinile "regelui racilor" au fost puse sub sechestru de ANAF și de firma de leasing.

Citește și: Pescobar a dat lovitura după luptele cu ANPC! A pus jos 3.000.000 de euro pentru a-și satisface plăcerile

Sechestru pe două autoturisme pe care Pescobar le avea

Recent, o firmă de leasing a instituit sechestru asupra unui autoturism pe care Pescobar îl achiziționase în regim de leasing și pentru care Pescobar se angajase să plătească.

Mașina produsă în 2006 a fost pusă sub sechestru.

De asemenea, ANAF a pus sechestru pe un alt autoturism, deținut de firma care a administrat "Taverna Racilor" din Herăstrău până în prezent. Această măsură a fost luată în august 2022 și a vizat un Peugeot Partner fabricat în 2015.

Cu toate că atât compania care a adeministrat, cât și firma care administrează în prezent "Taverna Racilor" din Herăstrău, dețin mașini de lux, acestea nu au fost puse sub sechestru de către ANAF, deoarece automobilele nu erau proprietatea firmelor lui Pescobar, ci aparțineau companiilor de leasing cărora cele două firme le plăteau dreptul de folosire, potrivit Romania TV, care citează CanCan.ro.

Pescobar a trebuit să scoată o sumă semnificativă de bani pentru a achita amenzile primite de la ANPC, iar unele dintre restaurantele sale au fost închise pentru scurt timp, însă au revenit în funcționare, potrivit declarațiilor sale din mediul online.

Citește și: Nota de plată uriașă a unei cliente la Taverna Racilor. Numai o apă costă 25 de lei, în controversatul restaurant al lui Pescobar

Amenzi de 140.000 de lei, date de Protecţia Consumatorilor după mai multe controale făcute la Taverna Racilor Herăstrău

Amenzi în valoare de 140.000 de lei au fost date de comisarii de la Protecţia Consumatorilor după mai multe controale făcute la Taverna Racilor Herăstrau. Printre neregulile găsite au fost: produse expirate, mizerie, muşte. De asemenea, localul nu avea autorizaţie de la Primărie. Unitatea ar putea fi închisă între şase luni şi un an pentru abateri repetate, notează News.ro.

Reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea (CRPCR) Bucureşti-Ilfov au anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că în perioada 1 iunie – 15 septembrie au fost făcute mai multe acţiuni de control la Taverna Racilor Herăstrău, administrată iniţial de SC Nedsea SRL, iar în prezent de SC Commercial Diplomatic Club SRL.

Astfel, la prima acţiune de control, din 1 iunie, comisarii CRPCR au dat amenzi în valoare de 25.000 de lei, au oprit definitiv de la comercializare 156 de kilograme de produse alimentare şi au închis temporar unitatea până la remedierea deficienţelor.

“Ulterior, a fost verificată masura dispusă de oprirea temporară a unităţii de la prestarea serviciilor şi s-a constatat că aceasta nu a fost respectată, societatea fiind sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei şi s-a propus emiterea deciziei de închidere a unităţii”, au precizat reprezentanţii CRPCR.

În 3 iunie, comisarii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Bucureşti-Ilfov au constatat că deficienţele au fost remediate.

Următorul control la această unitate a avut loc în 22 iunie, când comisarii CRPCR au dat amenzi de 75.000 de lei, au oprit definitiv de la comercializare 84 de kilograme de produse alimentare şi au închis temporar unitatea până la remedierea deficienţelor.

De asemenea, echipele de control au propus închiderea temporară a unităţii pe o durată de la şase luni la un an pentru abateri repetate şi încetarea practicilor comerciale incorecte.

Citește și: Anunțul făcut de Pescobar, după neregulile grave găsite de ANPC la Taverna Racilor. Cum s-a filmat patronul Paul Nicolau

Au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Ce făcea și cum a fost surprinsă pe camerele de supraveghere de pe plaj... Cu cât se majorează alocațiile. Câți bani vor primi elevii în 2024...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x