Antena Căutare

Sicriul tinerei care a murit pe scenă a fost depus la capelă. Soțul e răspus de durere: ”La mine în brațe s-a întâmplat totul”

Ies la iveal detalii cutremurătoare despre ultimele clipe ale dansatoarei care a murit pe scenă, în timpul unui spectacol. Trupul neînsufleţit a fost depus la capelă, unde soţul ei, răpus de durere, îşi ia adio de la ea

Declaraţiile soţului dasantoarei care a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă, zilele trecute, la Sibiș, în timpul unui concert, sunt sfâșietoare. Bărbatul a găsit puterea să vorbească şi să explice ce s-a întâmplat, dar şi ce scrie în certificatul medico-legal.

Ies la iveal detalii cutremurătoare despre ultimele clipe ale dansatoarei. Trupul neînsufleţit a fost depus la capelă, unde soţul ei, răpus de durere, îşi ia adio de la ea.

Diana, în vârstă de 33 de ani, a leșinat pe scenă, în timp ce dansa, la Balul Bobocilor din Sebiș. Alături de ea era și soțul ei, dansator și el. Tânăra a fost dusă la spital, însă, în ciuda tuturor eforturilor, medicii au anunţat decesul în jurul orei 01.00.

Sicriul tinerei care a murit pe scenă a fost depus la capelă. Soțul e răspus de durere: ”La mine în brațe s-a întâmplat totul”

Cristian Sârb, managerul Spitalului de Boli Cronice Sebiș, unde fata a fost transportată, a dezvăluit că tânăra a fost resuscitată de trei ori.

ULTIMA ORĂ. Decizie definitivă în cazul procesului lui Mitică Dragomir!... Doar în România se poate întâmpla așa ceva! O fetiță de 9 ani este trimisă în judecată de Casa de Asigurări de Sănătate....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x