Antena Căutare

Simulare Bac 2019. Protest #foaiagoală: “Voi da și eu foaia goală!”

Simulare Bac 2019. Protest #foaiagoală: “Simulările au ajuns să fie experimentul ministerului”, este afirmația Consiliului Național al Elevilor. Președintele Consiliului, Petru Apostoaia, va da, de asemenea ”foaia goală” sau va scrie pe ea ”ce mă deranjează la sistemul de învățământ”.

Simulare Bac 2019. Protest #foaiagoală: “Voi da și eu foaia goală!”
Petru Apostoaia, presedinte CNE

Simulare Bac 2019. Protest #foaiagoală: “Simulările au ajuns să fie experimentul ministerului”, este afirmația Consiliului Național al Elevilor. Președintele Consiliului, Petru Apostoaia, a precizat că va da, de asemenea, ”foaia goală” - sau va scrie pe ea ”ce mă deranjează la sistemul de învățământ”.

Protest la simulare Bac 2019, la fel ca și la simulările de la Evaluarea Națională. Potrivit edupedu.ro, Consiliului Național al Elevilor continuă protestul # foaiagoală. Mai mult decât atât, președintele Consiliului, Petru Apostoaia, a afirmat, potrivit sursei menționate: ”Cu siguranță voi da și eu foaia goală sau voi scrie ce mă deranjează la sistemul de învățământ”.

Citește și:

Simulare Bac 2019 Edu.ro începe luni! Subiecte și tot ce trebuie să știi

Simulare Bac 2019. Modele de subiecte și tot ce trebuie să știi

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XII-a. Ce pică la Matematică​

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XI-a, Limba Română. Ce subiecte pică luni​

Subiecte Simulare Bac 2019 Istorie, clasa a XII-a. Ce subiecte pică

Simulare Bac 2019 Istorie. Modele de subiecte pentru clasa a XI-a

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XII-a. Ce pică la Limba Română

Simulare Bac 2019. Programa Simulare Bacalaureat a XI-a și a XII-a

Tinerii nemulțumiți de aceste simulări sunt de părere că acestea: ”Au ajuns să fie experimentul ministerului, nu experiențele noastre de învățare“. De asemenea, ei au criticat și introducerea testelor grilă a grilelor în subiectele de testare de la clasele a VII-a și a XI-a.

Președintele Consiliului Elevilor va susține examenul de BAC anul acesta

Petru Apostoaia este Președintele Consiulului Elevilor și inițiatorul protestului #foaiagoală. Acesta a povestit că ideea i-a venit după ce colegii săi au participat la o comisie de dialog social, de la Ministerul Educației, unde s-au simțit neascultați și numiți ”obraznici” de către anumite persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Consiliului Național al Elevilor, protestul #foaiagoala de la simulare Bacalaureat 2019 se bucură de sprijinul a câtorva dintre președinții de filiale județene ale Consiliului Național al Elevilor, dar și al unor directori și profesori de școală.

Calendar Simulare Bacalaureat 2019. Programul Probelor

18 martie 2019 - Simulare Limba și literatura română – scris

19 martie 2019- Simulare Limba și literatura maternă – scris

20 martie 2019 - Simulare Proba obligatorie a profilului

21 martie 2019 - Simulare Proba la alegere a profilului și specializării – se organizează numai pentru elevii clasei a XII-a

29 martie 2019 - Afișarea rezultatelor

Vouchere de vacanță. Anunț de la ministrul Turismului cu privire la acordarea tichetelor în 2019... Simulare Bac 2019 edu.ro. Ordinul Ministerului Educației și tot ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x