Antena Căutare

Un spital din Teleorman a devenit focar de coronavirus, în câteva zile! Aproape toate asistentele de la boli infecțioase au fost depistate pozitiv

Spitalul din Roşiorii de Vede își începe activitatea de suport pentru pacienții infectați cu coronavirus, cu tratarea propriului personal. 

Situație incredibila în Teleorman. Spitalul din Roșiori de Vede, abia devenit spital COVID, a devenit focar pentru angajaţi. Aproape toate asistentele din secția de boli infecțioase s-au îmbolnăvit.

Prima care s-a îmbolnăvit a fost chiar asistenta șefă, care intrase deja în contact cu alte colege, în momentul în care au apărut primele simptome.

În urma infectării personalului medical, managerul spitalului din Roșiorii de Vede a fost suspendat, pentru că nu a luat măsuri de protecție ce să prevină o astfel de situație deși avea toate dotările și materialele necesare.

Pacienții și cadrele medicale infectate vor rămâne în spital. În sprijin, vor fi aduși medici și aistente de la alte unități medicale.

Alertă la Azuga! Alunecare masivă de teren, 150 de persoane au fost evacuate: „Pământul a acoperit în totalitate râul” -... Angajații spitalului din Suceava refuzau să facă duș la finalul programului și nu purtau echipamente de protecție. Nelu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x