Antena Căutare

Subiecte Definitivat 2019. Ce a picat la proba scrisă

Subiecte Definitivat 2019. Ce subiecte pică la proba scrisă, aflați în articolul a1.ro, când vor fi disponibile pe site-ul Ministerului Educației, subiecte.edu.ro

Subiecte Definitivat 2019. Ce a picat la proba scrisă
subiecte definitivat 2019

Subiecte Definitivat 2019. Ce subiecte pică la proba scrisă, aflați în articolul a1.ro, când vor fi disponibile pe site-ul Ministerului Educației, subiecte.edu.ro

Update: 16:00 - Subiectele și beremele de corectare ale examenului de Definitivat au fost afișate de Ministerul Educației. Descarcă-le AICI!

Subiectele examenului de Definitivat vor fi afișate de Ministerul Educației, în jurul orei 16:00. Azi, peste 7.400 de candidaţi susţin proba scrisă a examenului naţional de definitivare în învăţământ, în 42 de centre de examen din judeţe şi din Capitală.

Subiectele și baremele de corectare vor fi afișate și în articolul a1.ro, când vor fi disponibile pe site-ul subiecte.edu.ro. În acest an, proba va fi susţinută la 96 de discipline de examen.

A1.ro a publicat modele de subiecte la Definitivat AICI

Prin examenul de Definitivat, cadrele didactice care promovează acest examen dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar și să obține grade.

Subiectele examenului de Definitivat au o dificultate medie, iar timpul de efectuare este de patru ore. Candidaţii au avut acces în sălile de examen cel mai devreme la ora 8.00 şi cel mai târziu la ora 8:45, în baza unui act de identitate/paşaport valabil.

Rezultate Definitivat 2019

Primele rezultate vor fi afişate în 31 iulie în centrele de examen şi pe definitivat.edu.ro. Contestaţiile se depun la centrele de examen, în 31 iulie, după afişarea rezultatelor, şi 1 august, până la ora 14:00. Rezultatele finale se afişează în centrele de examen şi pe site în 5 august.

Cadrele didactice promovate dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar, acesta fiind, de altfel, şi obiectivul acestui examen naţional.

Prin dobândirea definitivării în învăţământ, cadrul didactic depăşeşte stadiul de debutant şi poate intra pe o rută de profesionalizare ascendentă, având dreptul de a deveni titular în sistemul de învăţământ preuniversitar şi de a participa ulterior la susţinerea examenelor pentru obţinerea gradelor didactice.

Tren suplimentar din Capitală spre Constanţa, în următoarele week-end-uri şi în perioada minivacanţei de Sfânta Maria... Amendă în valoare de 15.000 de lei pentru Primăria Hunedoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x