Antena Căutare

A murit chiar după Revelion! Decizia care l-a costat viața pe un bărbat din Buzău

Un bărbat din Buzău a murit, marți dimineața, după ce a traversat în fugă șoseaua de centură a Buzăului și a fost lovit de o mașină.

Un bărbat din Buzău a murit, marți dimineața, după ce a traversat în fugă șoseaua de centură a Buzăului și a fost lovit de o mașină.

Echipajul de pe ambulanță nu i-a putut salva viața. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a murit din cauza rănilor pe care le-a suferit în accidentul de pe DN2.

„În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Marie Vrapciu.

Potrivit primelor date din ancheta polițiștilor, la volanul mașinii ce rula din direcţia Focşani – Bucureşti, se afla un bărbat din Ilfov, în vârstă de 31 de ani.

Au furat din Cutia milei! O biserică din București a fost prădată de hoți, de Revelion! - VIDEO... Gata, este oficial! Ce se întâmplă cu salariul minim începând de astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x