Antena Căutare

Trei metode de a-ți proteja copilul de lumina albastră emisă de telefon, laptop sau tabletă

Companiile  “With Bring Your Own Device (BYOD) sau  “Bring Your Own Technology” au mers în mai multe școli din Statele Unite și  au analizat modul în care copiii sau studenții pot preveni problemele de vedere, atunci când lucrează pe tablet sau laptori.

Companiile “With Bring Your Own Device (BYOD) sau “Bring Your Own Technology” au mers în mai multe școli din Statele Unite și au analizat modul în care copiii sau studenții pot preveni problemele de vedere, atunci când lucrează pe tablet sau laptori.

Ce trebuie să știm despre lumina albastră emisă de telefon sau laptop

În primul rând, este obositoare. Apoi, imediat apare uscarea ochilor. Pe lângă faptul că afectează sănătatea ochilor, lumina albastră oprește secreția de melatonină, ceea ce însemnă că vei suferi de insomnia. Acest lucru contribuie, într-un mod negative, la scăderea performanțelor.

Trei metode de a-ți proteja copilul de lumina albastră emisă de telefon, laptop sau tabletă

Cum ar trebui să ne ferim copiii de lumina albastră? Sau ce trebuie să îi învățăm?

“With Bring Your Own Device și “Bring Your Own Technology” ne îndeamnă următoarele:

Pentru a proteja copiii de lumina dăunătoare, trebuie să căutăm aplicații sau setări ale dispozitivului care elimină strălucirea, cum ar fi modul "Blue Light Reduction" în smartphone-uri și computere. De asemenea, încercați să măriți dimensiunea textului pe ecran.

De asemenea, nu ezitați să apelați și la un medic pentru sfaturi, există ochelri de vedere cu protecție împotriva luminii albastre.

Trei metode de a-ți proteja copilul de lumina albastră emisă de telefon, laptop sau tabletă

Dacă îți simți ochii obosiți și uscați, este recomandat să vă mutați privirea din telefon sau laptop, către ceva îndepărtat, preț de 20 de secunde. Continuă să clipești de multe ori pentru a rehidrata ochii.

Pentru a compensa timpul petrecut în fața ecranelor, activitățile în aer liber ar trebui intensificate pentru a asigura expunerea la lumina naturală.

Sursa, Thejakartapost

Calendar ortodox. Rugăciunea rostită azi, de ”Întâmpinarea Domnului”, face minuni pentru copii!... BACALAUREAT 2018. Când încep SIMULĂRILE probelor scrise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x