Antena Căutare

Trei minori din Hunedoara au bătut și jefuit un bătrân cu probleme de sănătate

Trei adolescenți din Hunedoara au fost prinși de către polițiști, după ce au bătut și jefuit un bărbat cu probleme de sănătate, în stradă.

Trei adolescenți din Hunedoara au fost prinși de către polițiști, după ce au bătut și jefuit un bărbat cu probleme de sănătate, în stradă.

Doi dintre cei trei tineri sunt minori, cel mai mare are vârsta de 14 ani și a fost reținut timp de 24 de ore, ceilalți având doar 12 ani nu pot fi trași la răspundere în fața legii.

Bătrânul este bolnav și a căzut după loviturile aplicate de către tineri. Aceștia i-au furat din buzunarul gecii suma de 40 de lei, după care au fugit de la fața locului.

„Persoana vătămată, cu probleme medicale, a fost abordată de un minor care i-a cerut bani, iar în momentul în care l-a refuzat, acesta l-a lovit cu pumnul în faţă. În urma loviturii, hunedoreanul a căzut (moment în care minorul a fugit), iar alţi doi minori, sub pretextul că îl ajută să se ridice, i-au sustras din buzunarul gecii 40 de lei. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au identificat prezumtivii autori ai infracţiunii de tâlhărie reclamate. Aceştia sunt trei minori din municipiul Hunedoara (unul în vârstă de 14 ani şi doi minori nejustiţiabili, ambii în vârstă de 12 ani. Adolescentul de 14 ani a fost reţinut pentru 24 de ore”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

NEWS ALERT | Linii de troleibuz BLOCATE în centrul Capitalei. Medicii resuscitează o persoană care a făcut stop cardiac... Adolescentă de 16 ani din Târgu Mureş, dată dispărută după ce a ieşit din clădire pentru a merge în curte şi nu s-a mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x