Antena Căutare

Trupurile neinsufletite ale romanilor morti in Alegeria vor fi repatriate, astazi

Trupurile neinsufletite ale ostaticilor romani decedati in Algeria vor fi aduse in tara. Ministerul Apararii Nationale a aprobat trimiterea unui avion militar in Algeria pentru repatrierea ostaticilor romani morti in urma atacurilor teroriste.

Doi romani si-au pierdut viata in urma atacului de la complexul algerian In Amenas. Ambii erau din judetul Prahova, din localitatile Barcanesti si Ploiesti.

Trupurile acestora vor fi repatriate astazi. In cateva ore, o aeronava militara va decola de pe Aeroportul otopeni, la solicitarea ministrului de Externe.

"Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a aprobat efectuarea unui zbor militar catre Alger pentru repatrierea celor doi romani care si-au pierdut viata in atacul terorist din Algeria. Solicitarea a venit din partea ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlatean. Aeronava Flotilei 90 Transport Aerian, de tip C-27 J Spartan, va decola in cursul zilei de luni, 21 ianuarie, dupa obtinerea tuturor aprobarilor de survol", a precizat MapN intr-un comunicat citat de Mediafax.

Foto: Hepta

S-au chinuit trei zile sa fure o conducta, dar jandarmii i-au fortat sa o inapoieze... Ne asteapta temperaturi de primavara: Prognoza meteo pe urmatoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x