Antena Căutare

Ultima imagine din infernul de la Colectiv! Ce au văzut victimele, cu puțin înainte de moarte!

În urmă cu puțin timp, pe internet a început să circule o imagine, surprinsă în momentul declanșării incendiului din Club Colectiv.

În urmă cu puțin timp, pe internet a început să circule o imagine, surprinsă în momentul declanșării incendiului din Club Colectiv.

Pe rețeaua de socializare Facebook a început să devină virală o fotografie a unui martor al incendiului. Acesta a fotografiat momentul în care tavanul Clubului Colectiv a luat foc.

În cursul serii de vineri, 30 octombrie, în Club Colectiv din București s-a produs un incendiu tragic. Până acum, numărul persoanelor decedate a ajuns la 32.

Citește și:

Dramele din curtea spitalului! „Acolo stau părinții, în frig, să nu cumva să le moară copiii și să nu fie acolo...”

Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

Apar dovezi noi! Filmarea arată că incendiul nu a izbucnit în timpul melodiei „The Day We Die”! Ce s-a întâmplat cu adevărat

CODUL RUTIER se schimbă, DIN NOU! Şoferii trebuie să fie EXTREM de ATENŢI. Iată NOUTĂŢILE... Andrei Ștefănescu de la Alb Negru s-a accidentat chiar de la antrenamentele pentru „Șerifi de România”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x