Antena Căutare

Ultimele vești de la meteorologi. Cod portocaliu de vreme extremă în România

Este vreme extremă în toată țara. Este cod portocaliu de viscol și meteorologii avertizează că se va depune un strat consistent de zăpadă.

Este vreme extremă în toată țara. Este cod portocaliu de viscol și meteorologii avertizează că se va depune un strat consistent de zăpadă.

„Pe lângă avertizarea codul portocaliu pentru județele Timiș și Arad, care sunt prevăzute pe arii extinse. Sunt afectate și câteva localități din județele Cluj și Sălaj, cu o viteză a vântului care poate depăși și 90 de km/oră. Dar județele Alba și Mureș vor fi vizate”, a spus Dinu Mărășoiu, meteorolog ANM.

Ministrul a admis că sunt ''câteva probleme punctuale'' pe anumite porţiuni de drumuri unde, din cauza viscolului, au căzut arbori care au împiedicat intervenţia utilajelor de deszăpezire'' şi, de asemenea, au fost situaţii de blocaje cauzate de conducătorii auto care nu aveau anvelope de iarnă.

''O astfel de situaţie a fost în judeţul Maramureş, unde, dimineaţă, mai mulţi şoferi au aşteptat ca cei fără anvelope de iarnă să fie degajaţi din drum'', a completat Carmen Dan.

Drumuri naţionale închise din cauza viscolului. HARTA zonelor afectate. Avertisment MAI!... Doi ani de la COLECTIV. 65 de oameni au murit degeaba. Sistemul sanitar din România este acelaşi, nimic nu s-a schimbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x