Antena Căutare

”S-a aruncat pe caldarâm direct în cap!”. Situație ULUITOARE la Spitalul de Urgență din Buzău

Momente de panică într-un spital din Buzău, unde un pacient a amenințat personalul sanitar pe care le avea în jur, inclusiv cu stativul de perfuzie. Bărbatuș, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Mânzăleşti, a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Momente de panică într-un spital din Buzău, unde un pacient a amenințat personalul sanitar pe care le avea în jur, inclusiv cu stativul de perfuzie. Bărbatuș, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Mânzăleşti, a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, bărbatul, care suferea de epilepsie, fusese internat în secţia Neurologie în data de 9 octombrie 2018, cu diagnosticul prezumtiv de accident vascular cerebral şi hemipareză.

Pacientul a avut o evoluţie favorabilă, însă joi a devenit uşor dezorientat şi confuz. La orele serii, el ar fi devenit agitat şi violent cu personalul medical, a primit tratament sedativ şi s-a cerut acordul familiei pentru a putea fi legat de pat, prin metoda de contenţie.

"Pentru că devenise agresiv cu personalul medical, cu acordul familiei, bărbatul a fost legat de pat, dar ulterior s-a dezlegat şi s-a aruncat de la etaj", au informat reprezentanţii SJU Buzău.

Bărbatul a reuşit, însă, să se dezlege şi a început să ameninţe personalul sanitar cu obiecte contondente pe care le avea în jur, inclusiv cu stativul de la perfuzie. La un moment dat, în criza sa, omul s-a retras în grupul sanitar de unde s-a aruncat în gol, de la etajul unu, direct în cap.

La acel moment, prin curtea spitalului trecea o Salvare şi pentru că a fost observat de medicii de pe ambulanţă, aceştia i-au acordat imediat îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost transportat la UPU, după care a fost transferat la Terapie Intensivă, unde a fost intubat. Omul a murit după o oră.

Șeful UPU Buzău, medicul Adrian Zoican a declarat că "bărbatul s-a aruncat pe caldarâm direct în cap, acesta ajungând la UPU cu răni grave în zona craniană şi la membre şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvat."

Alocațiile majorate cu până la 80%, începând de la 1 ianuarie 2019. În ce stadiu se află proiectul de lege... Sfânta Parascheva 2018. Când începe procesiunea cu moaștele Sf Parascheva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x