Antena Căutare

Un elev a fost DESFIGURAT de un coleg de şcoală pentru că se ÎMBRĂCA PREA FRUMOS! Coşmarul victimei a continuat şi pe PATUL DE SPITAL

Un elev din Craiova a fost desfigurat la şcoală pentru că "se îmbrăca prea frumos". Un coleg - sportiv la un club de box din oraş - l-a lovit într-o pauză. Incidentul nu s-a oprit aici - victima ar fi fost ameninţată şi pe patul de spital, ca să îşi retragă plângerea.

Un elev din Craiova a fost desfigurat la şcoală pentru că "se îmbrăca prea frumos". Un coleg - sportiv la un club de box din oraş - l-a lovit într-o pauză. Incidentul nu s-a oprit aici - victima ar fi fost ameninţată şi pe patul de spital, ca să îşi retragă plângerea.

Chiar dacă elevul bătut are triplă fractură de maxilar, conducerea şcolii susţine că agresorul este un elev cuminte. Totuşi, a decis să îl mute la o altă şcoală şi să-i scadă nota la purtare.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 16 septembrie 2018... Interviu în EXCLUSIVITATE cu unul dintre americanii ÎNJUNGHIAŢI. Care a fost motivul ATACULUI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x