Antena Căutare

Nuntă de coșmar pentru doi îndrăgostiți! Unul dintre invitați s-a prăbușit pe ringul de dans și a murit

Petrecerea de nuntă a doi tineri din localitatea Călugăreni, Arad, s-a transformat într-o tragedie, după ce unul dintre invitați s-a prăbușit la pământ, în mijlocul petrecerii și a murit. 

Petrecerea de nuntă a doi tineri din localitatea Călugăreni, Arad, s-a transformat într-o tragedie, după ce unul dintre invitați s-a prăbușit la pământ, în mijlocul petrecerii și a murit.

În timp ce nunta era în toi, iar cei doi îndrăgostiți se distrau alături de prieteni și familie, unul dintre invitați s-a prăbușit pe ringul de dans. A fost luat pe brațe și dus în fața sălii, unde o tânără studentă la Medicină a încercat să-l resusciteze. Manevrele au fost continuate de doi medici aflați printre invitați, timp în care o ambulanță a sosit la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor.

Citește și: Momente dureroase la Mihăileşti! O tragedie, 18 familii îndoliate și o rană ce nu se va închide niciodată!

Din păcate, însă, în ciuda faptului că a fost resuscitat mai vine de o oră, bărbatul n-a supraviețuit. Potrivit specialarad.ro, acesta s-ar fi stins din viață în ambulanță, în timp ce era dus la spital.

Citește și: Tragedie românească în Spania! O fetiţă de 11 ani a murit înecată într-un lac

Potrivit sursei citate, bărbatul ar mai fi suferit un infarct în urmă cu două săptămâni.

4 pași: Cum îți transformi pasiunea într-un business... Mireasă, implicată într-un accident rutier. Tânăra a fost transportată de urgență la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x