Un minor, victimă a unui accident rutier este abandonat de familie într-un spital din județul Vaslui, România. Caz revoltător!

 

Un caz revoltător în Vaslui a impresionat românii, îndeosebi pe internauții care au mediatizat situația pe Facebook.

Un adolescent de 16 ani din comuna Vutcani, România, victimă a unui accident rutier a fost abandonat și de familie, dar și de sistemul de protecție socială. Minorul zace de peste o lună de zile, în Spitalului Județean de Urgență din Vaslui.

Băiatul a fost transferat de la o clinică din Brașov, unde în luna august a suferit un accident rutier. Administrația spitalului se zbate, să-l ajute dar din păcate deocamdată fără succes. Acesta a primit toate îngrijirile medicale în spital, însă nu poate fi externat, pentru că nici familia si nici Direcția pentru Protecția Copilului nu vor să-l ia. La moment, băiatul se află în stare de inconștiență.

Cadrele medicale i-au acordat toată atenția, îngrijindu-l ca pe propriul copil. Timp de o lună de zile, minorul a fost vizitat de familie doar o singură dată. Asistenții sociali din cadrul unității medicale au încercat, să stea de vorbă cu mama acestuia, pentru a-l lua, însă fără reușită. Deoarece, mama refuză să-l îngrijească pe fiu, pentru că este recăsătorită și nu vrea să se certe cu noul ei soț.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti