Antena Căutare

Accident cumplit! Un mort și cinci răniți după ce un autocar și o mașină s-au ciocnit violent în Timișoara (FOTO)

Accident cumplit petrecut marți! O persoană a decedat, iar cinci au fost rănite uşor, în urma unui accident în care au fost implicate un autocar cu pasageri şi un autoturism, pe DN 68A - Sudriaş, judeţul Timişoara.

Accident cumplit! Un mort și cinci răniți după ce un autocar și o mașină s-au ciocnit violent în Timișoara (FOTO) Galerie
| Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Accident cumplit petrecut marți! O persoană a decedat, iar cinci au fost rănite uşor, în urma unui impact puternic în care au fost implicate un autocar cu pasageri şi un autoturism, pe DN 68A - Sudriaş, judeţul Timişoara.

„La faţa locului au fost mobilizate patru ambulanţe SMURD şi SAJ, o ambulanţă pentru victime multiple şi o autospecială complexă de stingere şi descarcerare”, s-a arătat într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) transmis marţi Agerpres.

Potrivit sursei citate a fost alertat şi elicopterul SMURD.

UPDATE: Persoana decedata este un barbat de 33 de ani.

Accident cumplit! Un mort și cinci răniți după ce un autocar și o mașină s-au ciocnit violent în Timișoara (FOTO)

„Accidentul s-a produs pe DN68A, pe raza localitatii Sudrias. In autobuz se aflau 12 persoane dintre care 4 ranite usor (1 femeie de 62 de ani, transportata la spital cu contuzie de piramida nazala). In autoturism se afla un barbat care a decedat. Circulatia a fost blocata pe un sens. Pompierii au actionat cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o autospeciala de descarcerare, 2 echipaje SMURD, 2 autospeciale de transport personal si victime multiple, un ofiter si 15 subofiteri. De asemenea, la locul interventiei au fost 2 ambulante SAJ si echipaje de politie”, a transmis ISU Timis, conform celor de la opiniatimisoarei.ro.

Tot mai mulți români, în pericol la locul de muncă! Ce avertizează specialiștii... Sejur de 16 zile plătit de stat, totul cu o singură condiție! Ce trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x