Antena Căutare

Atenție, români! Urmează un val de scumpiri. Iată produsele pentru care veți plăti mai mult

Produsele lactate se vor scumpi cu până la 10 procente în perioada următoare din cauza costurilor mai mari pe care le au materiile prime. În schimb prețurile pentru carnea de porc și carnea de pui vor scădea cu aproximativ două procente.

Atenție, români! Urmează un val de scumpiri. Iată produsele pentru care veți plăti mai mult Galerie
Atenție, români! Urmează un val de scumpiri. Iată produsele pentru care veți plăti mai mult

Conform analizei realizate de Horváth & Partners, costurile materiilor prime pentru produsele lactate vor crește cu 10% în toată perioada pandemiei de coronavirus, iar costurile materiilor prime pentru mezeluri vor scădea cu 2%, notează Antena3.

Conform analizei, acest lucru înseamnă că și prețul cărnii crude de porc va scădea cu 2%, la fel și prețul cărnii de pui.

Video. Un bărbat a ajuns la spital după ce o pisică i-a căzut direct în cap, de la etaj. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale și 23 de zile de spitalizare

Costurile de producție ale alimentelor vor crește cu aproximativ 2% din cauza faptului că patronii sunt obligați să cumpere produse de igienă sanitară cu care să dezinfecteze spațiile.

Un polițist a fost bătut cu pietre și amenințat cu furca după ce a fost chemat să aplaneze un scandal. De la ce a pornit... Focuri de armă la Botoșani după ce doi bărbați nu s-au supus polițiștilor! Gloanțele au fost trase vertical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x