Antena Căutare

Veste importantă pentru numeroși români! Senatul a decis eliminarea impozitului pe venit! Cât vom plăti?

Senatul a decis că este cazul eliminării impozitului pe venit! Vestea bucură numeroși români. Plenul Senatului a adoptat, marţi, în calitate de primă Cameră sesizată, propunerea legislativă a Cristianei Anghel (ALDE) prin care se elimină impozitul pe venit de 16% datorat pentru pensiile mai mari de 1.050 de lei, astfel încât nicio pensie din România nu va mai fi supusă taxării. Legea a fost adoptată cu 66 de voturi „pentru”, 5 abţineri şi 18 „împotrivă”.

Senatul a decis că este cazul eliminării impozitului pe venit! Vestea bucură numeroși români. Plenul Senatului a adoptat, marţi, în calitate de primă Cameră sesizată, propunerea legislativă a Cristianei Anghel (ALDE) prin care se elimină impozitul pe venit de 16% datorat pentru pensiile mai mari de 1.050 de lei, astfel încât nicio pensie din România nu va mai fi supusă taxării. Legea a fost adoptată cu 66 de voturi „pentru”, 5 abţineri şi 18 „împotrivă”.

Legea a fost contrasemnată de mai mulţi alţi parlamentari PSD, ALDE şi din fostul grup parlamentar UNPR.

Conform actualei legislaţii, pensiile se impozitează cu 16% în cazul celor care depăşesc valoarea de 1.050 de lei. Prin prezenta lege, se elimină acest impozit, astfel încât nicio pensie din România nu va mai fi supusă taxării, indiferent de cuantum.

Guvenul nu a susţinut propunerea legislativă, din cauza impactului negativ asupra venitului bugetului de stat consolidat, estimat la 2,2 miliarde de lei pentru anul 2017, arată b365.ro.

După adoptare, legea va merge acum la Camera Deputaţilor pentru votul final.

Apare o nouă linie de metrou în Capitală! Ce traseu va avea aceasta?... Cine este românul care urma să primească indemnizaţie de 35.000 de euro pentru creşterea copilului. A fost de acord cu v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x