Antena Căutare

Veste ȘOCANTĂ de la METEOROLOGI: În 24 de ore, va ploua cât într-o lună. Vezi județele afectate!

Ploile torențiale au făcut ravagii în numeroase județe din țară și zeci de sate au fost afectate de viiturile puternice, însă pericolul nu a trecut.

Ploile torențiale au făcut ravagii în numeroase județe din țară și zeci de sate au fost afectate de viiturile puternice, însă pericolul nu a trecut.

În urmă cu puțin timp, Agenţia Naţională de Meteorologie a anunțat, la Antena 3, că în următoarele 24 de ore, în județele Caraș-Severin, Mehedinți și Dolj, va ploua cât într-o lună: "În mod obişnuit, în luna iulie, cantitatea medie multianuală specifică este de aproximativ 70 l/mp. Deja, în aceste zone, putem spune că în 24 de ore avem practic cât ar fi normal într-o lună", a atras atenţia Elena Mateescu, director executiv ANM.

Un număr de 1.184 persoane au fost evacuate, 99 de locuinţe au fost distruse, alte 168 de locuinţe au fost avariate şi 2.003 case au fost inundate, a anunţat ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, la comandamentul pentru situaţii de urgenţă de la Guvern.

Zi EXCELENTĂ pentru SCORPIONI: Sunt abili în negocieri! Horoscopul zilei, adus de Camelia Pătrășcanu... Se iau măsuri de siguranță! EBOLA, o amenințare pentru întreaga lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x