Antena Căutare

Momentul teribil în care două mașini s-au ciocnit pe E85, surprins de o cameră de bord! PATRU OAMENI au MURIT! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Patru oameni au murit, iar doi au fost răniţi grav în urma unui accident rutier produs duminică după-amiază pe DN2 (E85), în zona localităţii Haret Pădureni, din judeţul Vrancea, iar acum, la aproape 24 de ore de la impactul teribil au apărut imagini cumplite

Patru oameni și-au pierdut viețile, iar alți doi au fost răniți grav în urma unui accident rutier ce s-a produs duminică după-amiază pe DN2 (E85), în zona localității Haret Pădureni, județul Vrancea, iar acum acum au apărut imagini cu momentul impactului.

Astfel, la aproape 24 de ore de la accidentul teribil în care patru persoane au murit, au apărut imagini în care a fost surprinsă coliziunea dintre două autoturisme, unul înmatriculat în Constanţa, iar celălalt în Bacău.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe imaginile surprinse de o cameră de bord se poate vedea perfect momentul cumplit al impactului în urma căruia patru persoane au decedat.

De asemenea, la scurt timp după producerea accidentului, autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Printre victime se numără și un adolescent de 15 ani, împreună cu părinții.

A patra persoană decedată este un bărbat din Bacău, şoferul celuilalt autoturism.

Din fiecare maşină a supravieţuit câte o persoană, precizează News.ro.

Accident grav pe Autostrada București-Pitești! Traficul a fost oprit... 5 lucruri pe care angajații le doresc cel mai mult de la un loc de muncă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x